Μίλησε για το μέλλον του ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του ένατου τίτλου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 5-3 επί της Αλ Χιλάλ το βράδυ του Σαββάτου (11/02).

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει βρεθεί στους τίτλους των ειδήσεων στην Ισπανία τα τελευταία 24ωρα, με ρεπορτάζ να τον θέλουν υπ' ατμόν και στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας, δήλωσε ξεκάθαρα μετά το τέλος του αγώνα, πως όσο περνάει από το χέρι του δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα».

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο «Καρλίτο» σχολίασε την απόδοση της ομάδας και του Βινίσους που πρωταγωνίστηκσε σημείωσε πως: «Ο Βινίσιους συνεχίζει να εξελίσσεται, όπως και όλη η ομάδα. Κερδίσαμε το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο, μαζί με τον Βινίσιους. Συνεχίζει να βελτιώνεται, κάνει τη διαφορά σε όλα τα παιχνίδια, το να πετυχαίνει γκολ είναι πολύ σημαντικό. Η εβδομάδα του Βινίσιους ήταν σαν τη δική μας, πληγωμένος από την ήττα στη Μαγιόρκα, αλλά με την επιθυμία να κερδίσει ξανά. Είναι ενθουσιασμένος και το έχει δείξει. Θα ξεκουραστεί για μερικές μέρες και θα επιστρέψει κόντρα στην Οσασούνα. Δεν δείχνει κούραση, αλλά θα του κάνει καλό να ξεκουραστεί»

Για τη σύγκριση Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν: «Είναι δύο οικογένειες, που διοικούνται πολύ καλά. Τόσο ο Μπερλουσκόνι όσο και ο Φλορεντίνο είναι δύο σπουδαίοι οπαδοί που τα πάνε πολύ καλά και με τους δύο συλλόγους», ενώ σε ερώτηση για το μέλλον του τόνισε: «Δεν φεύγω από εδώ μέχρι να με διώξουν»!

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον Εμπαπέ από διαφημιστική καμπάνια εν μέσω δημοσιευμάτων για εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού
Συγκλονίζει ο Λουίς Ενρίκε για την κόρη του-«Έζησε μαζί μας εννέα υπέροχα χρόνια»
Ο Φέργκιουσον αποχωρεί από παγκόσμιος πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι πέντε προοπτικές του Πεπ Γκουαρντιόλα
Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα της και ο Φρίμπονγκ
Μπόκα Τζούνιορς: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκάγκο
Έγραψαν ιστορία οι Μαλντίνι στην Ιταλία
Πορτογαλία: Η ατάκα του Ρονάλντο έφερε αντιδράσεις
Μαρσέιγ: Ξεκίνησε επαφές με τον Αρτούρ Μέλο
Nations League: «Κλείδωσε» τα νοκ-άουτ η Γερμανία, «διπλό» στις Βρυξέλλες για τη Γαλλία των δέκα παικτών