H Ούνιον Βερολίνου τρελαίνει όλη τη Γερμανία

Η απίθανη Ουνιόν Βερολίνου έσπασε το αήττητο 18 αγώνων της Λειψίας και με την τεράστια εκτός έδρας νίκη που ήρθε με ανατροπή (1-2) παραμένει στον πόντο από την κορυφή.

Κι εκεί που όλοι λένε ότι θα ξεφουσκώσει, εκείνη εξακολουθεί να βρίσκει μεγάλα αποτελέσματα και να αναπνέει στον σβέρκο της Μπάγερν Μονάχου!

Η εκπληκτική Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει την άπταιστη διαδρομή της μέσα στο 2023 (6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια), μόνο αυτή η συγκεκριμένη νίκη, είναι νίκη που την κάνουν ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα

Η Ουνιόν έσπασε το αήττητο 18 αγώνων της Λειψίας, την κέρδισε με ανατροπή στο ίδιο της το σπίτι (1-2) και πλέον βρίσκεται στον πόντο από την κορυφή!

Η Λειψία μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, άνοιξε το σκορ με τον Χένριχς (24’) και έδειξε να ελέγχει την αναμέτρηση. Ωστόσο, η ομάδα του Ουρς Φίσερ ξέρει άριστα να κοιμίζει και να αφοπλίζει κάθε αντίπαλο, χτυπώντας σε καίρια σημεία.

Η καλύτερη ομάδα στις στατικές φάσεις στην Γερμανία εκμεταλλεύτηκε ακόμα μία και με τρομερό βολέ του Χάμπερερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (61’, 1-1), παίρνοντας όλο το μομέντουμ.

Λίγο αργότερα, ο Σιμακάν υπέπεσε σε πέναλτι, ο Κνόχε σημάψεψε σωστά (72’, 1-2) και η Ουνιόν γύρισε με μαεστρικό τρόπο απέναντι σε έναν σοκαρισμένο αντίπαλο. Το γκολ του Πόουλσεν (80’) ακυρώθηκε με την χρήση του VAR και κάπως έτσι η Λειψία είδε το αήττητο των 18 αγώνων να σπάει, από μία ομάδα που τρελαίνει όλη την Γερμανία.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον Εμπαπέ από διαφημιστική καμπάνια εν μέσω δημοσιευμάτων για εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού
Συγκλονίζει ο Λουίς Ενρίκε για την κόρη του-«Έζησε μαζί μας εννέα υπέροχα χρόνια»
Πρόεδρος της Λα Λίγκα στον Ινφαντίνο: «Αποσύρετε αυτό το παγκόσμιο Κύπελλο τώρα»
Ο Φέργκιουσον αποχωρεί από παγκόσμιος πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι πέντε προοπτικές του Πεπ Γκουαρντιόλα
Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα της και ο Φρίμπονγκ
Μπόκα Τζούνιορς: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκάγκο
Έγραψαν ιστορία οι Μαλντίνι στην Ιταλία
Πορτογαλία: Η ατάκα του Ρονάλντο έφερε αντιδράσεις
Μαρσέιγ: Ξεκίνησε επαφές με τον Αρτούρ Μέλο