Στραβοπάτημα για τη Ρόμα κόντρα στη Λέτσε

Στραβοπάτημα για τη Ρόμα κόντρα στη Λέτσε, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να μένει στο 1-1 εκτός έδρας.  

Δεν τα κατάφερε η Ρόμα κόντρα στη Λέτσε, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A. Έτσι, οι «Τζιαλορόσι» έχασαν την ευκαιρία για να πιάσουν την Ίντερ στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπέρασαν τη Σασουόλο και βρίσκονται στην 14η θέση σε ισοβαθμία με τη Φιορεντίνα.

Όσον αφορά το ματς, η Λέτσε άνοιξε το σκορ νωρίς στο ματς (7') χάρη σε αυτογκόλ του Ρότζερ Ιμπανέζ. Η απάντηση των Ρωμαίων ήταν άμεση, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 17ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το ματς να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Πάντως, ακόμη και από αυτή την ισοπαλία βγήκε κάτι καλό για τη Ρόμα, καθώς ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ επέστρεψε επιτέλους στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τον Αύγουστο (14/08), σε ένα ματς κόντρα στη Σαλερνιτάνα.

Επίσης, χθες η Έμπολι και Σπέτσια ήρθαν επίσης ισόπαλες (2-2), ενώ τελείωσαν και οι δύο ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Παρίσι (απευθείας κόκκινη 21') και Εσπόζιτο (δεύτερη κίτρινη 49'). Η Σπέτσια άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Βέρντε και στο 31' ο πρώην άσος της ΑΕΚ με ένα πανέμορφο σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Η απάντηση της Έμπολι άργησε να έρθει, με τον Καμπιάγκι να μειώνει στο 71', ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 94ο λεπτό ο Βιγκνάτο.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον Εμπαπέ από διαφημιστική καμπάνια εν μέσω δημοσιευμάτων για εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού
Συγκλονίζει ο Λουίς Ενρίκε για την κόρη του-«Έζησε μαζί μας εννέα υπέροχα χρόνια»
Ο Φέργκιουσον αποχωρεί από παγκόσμιος πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι πέντε προοπτικές του Πεπ Γκουαρντιόλα
Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα της και ο Φρίμπονγκ
Μπόκα Τζούνιορς: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκάγκο
Έγραψαν ιστορία οι Μαλντίνι στην Ιταλία
Πορτογαλία: Η ατάκα του Ρονάλντο έφερε αντιδράσεις
Μαρσέιγ: Ξεκίνησε επαφές με τον Αρτούρ Μέλο
Nations League: «Κλείδωσε» τα νοκ-άουτ η Γερμανία, «διπλό» στις Βρυξέλλες για τη Γαλλία των δέκα παικτών