Χαμένη στη Γένοβα η Ίντερ

Η Ιντερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σαμπντόρια και μετά το 0-0 στην Γένοβα έμεινε στο +3 από Μίλαν, Ρόμα, Αταλάντα.  

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι θα ήταν ούτως ή άλλως μόνη 2η μετά το τέλος της 22ης αγωνιστικής, όμως είχε την ευκαιρία να πάει στο +5 από εκείνες που την καταδιώκουν. Ομως έμεινε στο 0-0 στο Luigi Ferraris με την Σαμπντόρια, η οποία προσπαθεί να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού, και πλέον βρίσκεται στο +3 από τις Μίλαν, Ρόμα, Αταλάντα που ακολουθούν έχουσες όλες 41 βαθμούς και η μάχη για το Champions League παραμένει εντελώς ανοικτή.

Το πρώτο μέρος ήταν καλό για την Ιντερ, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε 13 τελικές προσπάθειες με Λουκάκου, Μχιταριάν, Λαουτάρο, Τσαλχάνογλου, Νταρμιάν, Σκρίνιαρ, Γκόσενς. Ομως γκολ δεν είχε. Και δυστυχώς για τους Nerazzurri, αυτό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι Μιλανέζοι συνέχιζαν να προσπαθούν αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Συνολικά είχαν 25 τελικές, απέναντι σε μια Σαμπντόρια που είχε κι αυτή τις στιγμές της με Λάμερς και Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 92′ ο Αουντέρο βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα στο δυνατό σουτ του Ατσέρμπι για να τη στείλει στο δοκάρι και να διατηρήσει το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα της και ο Φρίμπονγκ
Μπόκα Τζούνιορς: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκάγκο
Έγραψαν ιστορία οι Μαλντίνι στην Ιταλία
Πορτογαλία: Η ατάκα του Ρονάλντο έφερε αντιδράσεις
Μαρσέιγ: Ξεκίνησε επαφές με τον Αρτούρ Μέλο
Nations League: «Κλείδωσε» τα νοκ-άουτ η Γερμανία, «διπλό» στις Βρυξέλλες για τη Γαλλία των δέκα παικτών
Η FIFA απάντησε στις κατηγορίες για το επιβαρυμένο πρόγραμμα: «Μερικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενεργούν με υποκρισία»
Ο Μπαπέ διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη αφήνοντας... αιχμές για την Παρί
«Άνω κάτω» η Μάντσεστερ Σίτι λόγω της… Χρυσής Μπάλας
«Ο πάγκος της Αγγλίας αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, δεν είμαι ακόμα σ' αυτό το επίπεδο»