Αδιανόητη τιτανομαχία και όλα ανοιχτά στο Μπαρτσελόνα-Γιουνάιτεντ

Απίστευτη ματσάρα στο Καμπ Νόου, αλλά χωρίς νικητή! Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έδωσαν όλα, αλλά έμειναν στο 2-2, σε ένα ματς που ήταν επιπέδου Champions League! Οι δυο ομάδες θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στη ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ την επόμενη εβδομάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Ράσφορντ που σκόραρε ένα τέρμα και… έφτιαξε το αυτογκόλ του Κουντέ, με τον Ραφίνια να κάνει τρομερό ματς από πλευράς γηπεδούχων, έχοντας γκολ και ασίστ.

Απίθανος ρυθμός και πάνω από 36 τελικές για τις δύο ομάδες, δοκάρια και τους Ντε Χέα-Τερ Στέγκεν να κάνουν ορισμένες τρομερές επεμβάσεις.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στη Γιουνάιτεντ, με τον Ράσφορντ μόλις στο 7’ να κάνει από τα αριστερά την σέντρα θέλοντας να βρει τον Μπρούνο Φερνάντες, αλλά η άμυνα της Μπαρτσελόνα έκοψε την προσπάθεια των «κόκκινων διαβόλων». Ο Λεβαντόφσκι δυο λεπτά αργότερα έκανε ένα κοντινό σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Ντε Χέα.

Στην συνέχεια οι «μπλαουγκράνα» είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να απειλήσουν δημιουργώντας καλές ευκαιρίες. Στο 19ο λεπτό ο Πέδρι έκανε ένα ωραίο βολέ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Ντε Χέα. Στο 27’ η Γιουνάιτεντ είχε μια μεγάλη φάση για το 1-0, όταν ο Μπισάκα έκανε το γύρισμα, ο Σάντσο το σουτ που κόντραρε στον Ντε Γιόνγκ και η μπάλα βγήκε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Τεν Χάαγκ έχασε μια ακόμη τεράστια φάση, όταν ο Βέγκορστ βγήκε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν, με τον κίπερ των γηπεδούχων να διώχνει τελευταία στιγμή με τα πόδια. Στο 34’ η Γιουνάιτεντ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο το πλασέ του Ράσφορντ το έβγαλε με απίθανη επέμβαση με το ανάποδο χέρι ο Τερ Στέγκεν!

Η Μπαρτσελόνα στο 37ο λεπτό είχε τη δική της στιγμή, ο Άλμπα μπήκε στα καρέ της Γιουνάιτεντ, έκανε το σουτ αλλά ο Ντε Χέα το έβγαλε σε κόρνερ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα της και ο Φρίμπονγκ
Μπόκα Τζούνιορς: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκάγκο
Έγραψαν ιστορία οι Μαλντίνι στην Ιταλία
Πορτογαλία: Η ατάκα του Ρονάλντο έφερε αντιδράσεις
Μαρσέιγ: Ξεκίνησε επαφές με τον Αρτούρ Μέλο
Nations League: «Κλείδωσε» τα νοκ-άουτ η Γερμανία, «διπλό» στις Βρυξέλλες για τη Γαλλία των δέκα παικτών
Η FIFA απάντησε στις κατηγορίες για το επιβαρυμένο πρόγραμμα: «Μερικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενεργούν με υποκρισία»
Ο Μπαπέ διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη αφήνοντας... αιχμές για την Παρί
«Άνω κάτω» η Μάντσεστερ Σίτι λόγω της… Χρυσής Μπάλας
«Ο πάγκος της Αγγλίας αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, δεν είμαι ακόμα σ' αυτό το επίπεδο»