Έξαλλος ο Φερέρα-«Ακόμη και ο Κλοπ ή ο Γκουαρδιόλα να ήταν δεν θα μπορούσαν»

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος υπογράμμισε ότι «μπορείτε να φέρετε εδώ τον Κλοπ ή τον Γκουαρδιόλα αλλά δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν τίποτα σήμερα». 

«Απέναντι στη Σαλαμίνα δεν κάναμε κακό παιχνίδι, ήμασταν ΟΚ. Με την Πάφο κάναμε αρκετά λάθη και εκεί που πίστεψα ήταν το χειρότερό μας σημείο, σήμερα παίξαμε χειρότερα».

Που πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει η Ομόνοια τώρα; "Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θα μιλήσω τώρα για τίτλο, τριάδα ή πλέιοφς. Πρώτα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι".

Ποιες είναι η δικές σας ευθύνες; "Θα σας πω ένα πράγμα που είπα στον πάγκο και αυτό θα σας απαντήσει. Είπα ότι μπορείτε να φέρετε εδώ τον Κλοπ ή τον Γκουαρδιόλα αλλά δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν τίποτα σήμερα".

Δειτε Επισης

Νέο ρεσιτάλ του Άρη ενόψει Ρέιντζερς-Η ανάρτηση με... Μπομπ Σφουγγαράκη
Ξεσπάθωσε ο Τσολάκης για τους παίκτες του Απόλλωνα-«Κάποιοι είναι προκλητικοί»
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Β κατηγορία
«Παίζει ρόλο και το γήπεδο, αυτό της Δόξας είναι 30 μέτρα πιο μικρό στο πλάτος»
Στην Ομόνοια μέχρι το 2027 ο Νικόλας Παναγιώτου
Καταγγελία από Lakatamia FC-«Ποδοσφαιρίστριες ετοιμάστηκαν σε αποδυτήρια με γυάλινη πόρτα»
Τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία και η τελευταία στροφή του πρώτου γύρου
Νίκες για Ομόνοια και ΑΕΛ στην 8η αγωνιστική στο Futsal Ανδρών
Άρχισε προετοιμασία ενόψει Nations League η Εθνική Ομάδα Γυναικών
Ανεπιθύμητος συμβιβασμός στην Περιστερώνα