Έξαλλος ο Φερέρα-«Ακόμη και ο Κλοπ ή ο Γκουαρδιόλα να ήταν δεν θα μπορούσαν»
21:42 - 02 Φεβρουαρίου 2023

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος υπογράμμισε ότι «μπορείτε να φέρετε εδώ τον Κλοπ ή τον Γκουαρδιόλα αλλά δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν τίποτα σήμερα».
«Απέναντι στη Σαλαμίνα δεν κάναμε κακό παιχνίδι, ήμασταν ΟΚ. Με την Πάφο κάναμε αρκετά λάθη και εκεί που πίστεψα ήταν το χειρότερό μας σημείο, σήμερα παίξαμε χειρότερα».
Που πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει η Ομόνοια τώρα; "Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θα μιλήσω τώρα για τίτλο, τριάδα ή πλέιοφς. Πρώτα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι".
Ποιες είναι η δικές σας ευθύνες; "Θα σας πω ένα πράγμα που είπα στον πάγκο και αυτό θα σας απαντήσει. Είπα ότι μπορείτε να φέρετε εδώ τον Κλοπ ή τον Γκουαρδιόλα αλλά δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν τίποτα σήμερα".