«Του έδωσαν εισπνεόμενο και τον έδιωξαν»

Ξεσπούν οι γονείς του 28χρονου Κωνσταντίνου Φελουτζή, ποδοσφαιριστή – αθλητή του Α.Ο Πάγου της Σύρου που πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, μετά από αδιαθεσία.

Σήμερα οι γονείς του νεαρού, μιλώντας στο Star, κάνουν ξεκάθαρα λόγο για ιατρική αμέλεια των γιατρών που εξέτασαν τον γιο τους.

Αρχικά η μητέρα του ανέφερε πως ένα μήνα πριν το θάνατό του, ο 28χρονος είχε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να μπορέσει να παίξει στους αγώνες και καμία από αυτές δεν είχε δείξει κάτι ανησυχητικό.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και του έκαναν καρδιογράφημα, γενική αίματος και ακτινογραφία, που δεν έδειξαν κάτι. Πριν έναν μήνα είχε εξεταστεί από καρδιολόγο και είχε βγάλει κάρτα για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Και σε ιδιώτη καρδιολόγο που πήγαμε, του είπε ότι είχε καρδιά ταύρου», είπε συγκεκριμένα.

Στην επόμενη προπόνηση όμως ο 28χρονος δυσκολευόταν ιδιαίτερα και όπως αποκαλύπτει η μητέρα του, της ζήτησε να τον πάει στο νοσοκομείο.

«Από το νοσοκομείο τον έδιωξαν, δίνοντάς του αερολίν»

«Την Κυριακή το πρωί μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω να τον πάρω γιατί δεν αισθανόταν καλά. Από το νοσοκομείο τον έδιωξαν, δίνοντάς του «αερολίν» και λέγοντάς του ότι μπορεί να είναι λοίμωξη του αναπνευστικού. Μας έδιωξαν 04:00 τα ξημερώματα και δεν κοιμήθηκε καθόλου γιατί είχε βήχα. Έκλεισα ραντεβού το πρωί σε πνευμονολόγο τη Δευτέρα το μεσημέρι κι εκείνος μας έστειλε στον καρδιολόγο που τον είχε βρει καλά», προσέθεσε η μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Τη Δευτέρα όμως ο 28χρονος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε ταχυκαρδίες και ο καρδιολόγος τους συνέστησε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο.

«Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε το παιδί»

«Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε το παιδί. Φώναξα ασεθνοφόρο, το οποίο καθυστέρησε. Έπαθε ανακοπή, του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 35 λεπτά, αλλά το παιδί μου πάει», είπε συντετριμμένη η μητέρα.

Ο πατέρας του ζητά δικαίωση για το παιδί του και τονίζει ότι για τον θάνατό του οφείλεται η αμέλεια του γιατρού που τον εξέτασε στο νοσοκομείο και δεν τον κράτησε εκεί.

«Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά; Θέλω να μάθω γιατί πέθανε το παιδί μου. Ήταν αθλητής, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, πρόσεχε τη ζωή του. Το χάσαμε το παιδί μέσα από τα χέρια μας», είπε, κλαίγοντας.

Ο 28χρονος είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση κι ετοιμαζόταν να προχωρήσει τη ζωή του με την κοπέλα του, ωστόσο το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα και απροσδόκητα.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς