Η αύρα του Μπογκτάν στον Απόλλωνα και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ

Για το θετικό ξεκίνημα του Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο του Απόλλωνα, στον αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακας, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε ότι «ήταν μια σημαντική νίκη στο ντεμπούτο του νέου προπονητή. Η ομάδα πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως βρήκε τα ψύχθηκα αποθέματα για να το ανατρέψει. Κρατάμε του 3 βαθμούς, την παρουσία του Χάμπου αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών. Και το θετικό ξεκίνημα του κύριου Αντόνε στον πάγκο της ομάδας. Εμείς βλέπουμε το πρώτο ματς χρονικά που είναι αυτό με την ΑΕΚ στο δικό μας γήπεδο. Ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε αν θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις πιθανότητες μας για την πρώτη εξάδα. Θέλουμε αρκετό κόσμο, όπως το ζήτησε και ο κύριος Αντόνε».

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν και την αύρα του νέου τεχνικού ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού είπε ότι «δεν μπορούν να γίνουν θαύματα σε λίγες μέρες. Σίγουρα με τη νέα πνοή και τη νέα τεχνική ηγεσία κάποιοί παίκτες όπως ο Ντόνιο και ο Χάμπος μας βοήθησαν που πήραν θέση στην ενδεκάδα. Και ο Ουάρντα και ο Πίττας και ο Ίλιεφ. Όταν είσαι ο Απόλλωνας δεν πρέπει να στέκεσαι σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ στη Λεμεσό».

Για τον Αντόνε είπε πως «μιλάμε για έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε πέντε χρόνια στον Απόλλωνα. Ήταν μια ηγετική φυσιογνωμία, κατέκτησε τίτλους. Έχει ένα δέσιμο με την ομάδα. Αντιλαμβάνεστε είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για το ξεκίνημα τους την ομάδα. Εννοείται πάντοτε ο Απόλλωνας είναι μια ελκυστική προοπτική για οποιονδήποτε προπονητή, ειδικότερα για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την ομάδα».

Για τα αγωνιστικά ενόψει του ντέρμπι ανέφερε πως «θα δείξει κατά πόσο θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Βα θα επιστρέψει που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και ήταν εκτός ο Κολ ακολουθεί ενδυνάμωση, ο Χουσαΐν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Σαχάρ ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, θεωρώ θα είναι στο γήπεδο».

Για τα διοικητικά ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή το μόνο που είναι προς ανακοίνωση είναι ότι έχει δοθεί εντολή στους λογιστές και στους νομικούς να ολοκληρώσουν μια απαραίτητη διαδικασία για να έρθει ο οποιοδήποτε ενδιαφερόμενος. Στο παρών στάδιο έχουμε αυτή τη διαδικασία».

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής