Περιστατικό ανάμεσα σε Σάντη και Αντωνίου-«Αν οι άντρες φορούν παντελόνια»

Στην αποκάλυψη πως σημειώθηκε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Ανδρέα Σάντη και Μενέλαου Αντωνίου, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση, την περασμένη Πέμπτη, προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου.       

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε πως «όντως το περιστατικό συνέβη, αλλά η διάθεση δεν ήταν απειλητική και άγρια κτλ. Στο Μακάρειο τα αποδυτήρια γειτνιάζουν με το δωμάτιο των διαιτητών. Ο πρόεδρος ανέφερε στον Μενέλαο Αντωνίου αν το παιχνίδι που έκανε ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει μετά από αυτό με την Πάφο. Ακολούθησε η φράση “αν οι άντρες φορούν παντελόνια”. Αυτή η φράση δεν είναι απειλή ούτε άγρια διάθεση. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στις λέξεις που χρησιμοποιούμε».

Για τη νίκη με την Πάφο: «Γεγονός είναι ότι χθες κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Μπήκαμε πολύ καλά και στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε το σκορ. Είναι γεγονός ότι έγινε ενίσχυση στον τομέα της δημιουργίας και του σκοραρίσματος. Τα παιδιά που ήρθαν φαίνονται περισσότερο γιατί γράφουν τα νούμερα. Όντως γίνεται συζήτηση για τους παίκτες που ήρθαν. Όμως υπάρχει άνοδος στην απόδοση και των υπόλοιπων. Όλα τα κομμάτια που αποτελούν μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να λειτουργούν σωστά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα της Αμμοχώστου είπε πως «έχουν καλές πιθανότητες οι Λόρια και Κίκο. Θα είναι πιο έτοιμοι οι Αρτυματάς, Αμπαρτζουμιάν και Χαρογιάν. Θεωρώ ότι σταδιακά θα μπουν στην ομάδα».

Για τη διαιτησία ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης πρόσθεσε ότι «είναι γεγονός τι και χθες όπως και στο παιχνίδια με τη Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό είδαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν. Είδαμε φάση καθαρής κόκκινης που δεν υποδείχθηκε ποτέ. Είδαμε και ένα πέναλτι που κατά την άποψη μας είναι τραβηγμένο. Είδαμε να χάνουμε από τον Ολυμπιακό με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Με τη Νέα Σαλαμίνα μας ακυρώθηκε γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Η επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς είναι συνεχής».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς