Τον τσάκωσαν επτά φορές να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών-Στο κελί για δέκα μήνες

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, σε 26χρονο από την Ρουμανία τον οποίο έκρινε ένοχο σε σωρεία υποθέσεων που αφορούσαν τροχαία αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν κατά τα έτη 2020-2021 στις Επαρχίες Αμμοχώστου, Λάρνακάς και Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, στις 12/3/2020 ο 26χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί στο δρόμο Αγίας Νάπας-Παραλιμνίου, ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στις 1/10/20 εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα, να οδηγεί χωρίς άδεια οδήγησης και ενώ του είχε αποστερηθεί στις 16/6/2020 από το Δικαστήριο Λευκωσίας, το δικαίωμα να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο 6 μηνών. Στις 25/10/20 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λάρνακα, ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Στις 5/11/20 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στο Πέρα Χωρίο, ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στις 30/1/21 εντοπίστηκε να οδηγεί στο δρόμο Αγίας Νάπας-Παραλιμνίου, ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στις 1/3/21 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λάρνακα, ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Στις 2/4/21 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λάρνακα, ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και ενώ του είχε αποστερηθεί στις 2/3/2021 από το Δικαστήριο Λάρνακας το δικαίωμα να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο 1 μηνός.

Στις 27/9/21  εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λευκωσίας, ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς να είναι προσδεδεμενος με ζώνη ασφαλείας και χρησιμοποιούσε τηλέφωνο στο χέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μουντιάλ 2030: Απευθείας πρόκριση για Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Η πολυτάραχη πορεία του βγαλμένη από ταινία του Netflix δίχως... season finale
Απεβίωσε η θρυλική μορφή της Ίντερ, Λουίς Σουάρεθ-Ο μοναδικός Ισπανός με Χρυσή Μπάλα
Η Παρί έκανε την έκπληξη και πήρε τον Λι Κανγκ-ιν
«Καθάρισε» και τον Τζέρε και... έφυγε για τους «16» του Wimbledon ο Τσιτσιπάς!
Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ
Βαριές καμπάνες σε ΑΕΚ-Ποινή για σοβαρά επεισόδια, αποκλεισμός Ρόκα
Αυτή είναι η ποινή του Αθλητικού Δικαστή στον Ουάρντα για την καταγγελία για χειρονομία
Έστησαν πάρτι Εμπαπέ και Μέσι-Πήραν τη νίκη για την Παρί και διέλυσαν τη Μαρσέιγ
Τα παίζουν όλα για όλα ΑΕΚ και Απόλλων-Θέλουν και οι δύο τη νίκη