Άσκηση για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης από τις Βρετανικές Βάσεις στην Αχερίτου

Προγραμματισμένη άσκηση για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί από τις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, από τις 09.00 το πρωί μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι, στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, στην Αχερίτου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αχερίτου αναφέρεται ότι την άσκηση θα διεξάγουν οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, σε συνεργασία με το Στρατό, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Βάσεων.

Η άσκηση θα περιλαμβάνει 5 σενάρια, δηλαδή φωτιά σε σπίτι και εναέρια διάσωση, πολλαπλή οδική σύγκρουση, πολλαπλή σύγκρουση με  τραυματίες λόγω μερικής κατάρρευση κτιρίου, ακούσια ρίψη σημαντικού όγκου πετρελαιοειδών και εκκένωση και περαιτέρω ασφάλιση, λόγω μερικής κατάρρευση κτιρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τις 09.00 το πρωί μέχρι και τις 12.00 θα κλείσει για 15 λεπτά, ο δρόμος μεταξύ του δυτικού κυκλικού κόμβου του Αγίου Νικολάου και του Black Shield.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα