Πέντε εντάλματα σύλληψης για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ

Στην έκδοση πέντε ενταλμάτων σύλληψης, εναντίον πέντε προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με την ομοφοβική επίθεση κουκουλοφόρων, σε εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τρεις φοιτητές και δύο πρώην φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, μεταξύ των ηλικιών 22 με 26, από την επαρχία Λεμεσού, Λάρνακα και Πάφου.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον βοηθό εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα για την διερεύνηση του επεισοδίου.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι «διενεργούνται πάρα πολλές εξετάσεις. Για εμάς αυτή η υπόθεση θεωρείται πάρα πολύ σοβαρή και είναι καταδικαστέα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα και λαμβάνονται καταθέσεις από τους φοιτητές/τριες.

Ανέφερε ακόμη ότι η υπόθεση αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αδικήματα του περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες γύρω στις 20:00 δέκα, περίπου, πρόσωπα που έφεραν κουκούλες, γάντια και σκουρόχρωμα ρούχα, εισήλθαν στην αίθουσα όπου διεξαγόταν συζήτηση μεταξύ της ΦΕΤΕΠΑΚ και της οργάνωσης Accept ΛΟΑΤΙ.

Άρχισαν να φωνάζουν ομοφοβικά συνθήματα καθώς και διάφορες βωμολοχίες, ενώ ένας από αυτούς άρπαξε έναν πυροσβεστήρα που βρισκόταν στην αίθουσα και άρχισε ψεκάζει τον κόσμο.

Μάλιστα, κάποιος άλλος από τους δέκα αυτούς κουκουλοφόρους χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο έναν 21χρονο φοιτητή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Μουντιάλ 2030: Απευθείας πρόκριση για Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Η πολυτάραχη πορεία του βγαλμένη από ταινία του Netflix δίχως... season finale
Απεβίωσε η θρυλική μορφή της Ίντερ, Λουίς Σουάρεθ-Ο μοναδικός Ισπανός με Χρυσή Μπάλα
Η Παρί έκανε την έκπληξη και πήρε τον Λι Κανγκ-ιν
«Καθάρισε» και τον Τζέρε και... έφυγε για τους «16» του Wimbledon ο Τσιτσιπάς!
Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ
Βαριές καμπάνες σε ΑΕΚ-Ποινή για σοβαρά επεισόδια, αποκλεισμός Ρόκα
Αυτή είναι η ποινή του Αθλητικού Δικαστή στον Ουάρντα για την καταγγελία για χειρονομία
Έστησαν πάρτι Εμπαπέ και Μέσι-Πήραν τη νίκη για την Παρί και διέλυσαν τη Μαρσέιγ
Τα παίζουν όλα για όλα ΑΕΚ και Απόλλων-Θέλουν και οι δύο τη νίκη