Πρόστιμα σε Έβερτον και Λίβερπουλ για την ένταση μεταξύ των παικτών

Με πρόστιμο τιμώρησε η αγγλική ομοσπονδία την Λίβερπουλ και την Έβερτον, για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ.

Η Έβερτον δέχθηκεμε πρόστιμο 40.000 λιρών (45.430 ευρώ), ενώ η Λίβερπουλ θα πρέπει να πληρώσει 25.000 λίρες (28.400 ευρω) μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε στο 86ο λεπτό του αγώνα που έληξε με νίκη των «reds» με 2-0 στο Άνφιλντ.

Ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ, και ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον, διαπληκτίστηκαν και πήραν κίτρινη κάρτα, πριν το επεισόδιο κλιμακωθεί, με αρκετούς βασικούς κι αναπληρωματικούς παίκτες και από τις δύο ομάδες να εμπλέκονται.

«Και οι δύο σύλλογοι παραδέχτηκαν την αδυναμία τους να εξασφαλίσουν ότι οι παίκτες και οι πάγκοι τους θα συμπεριφέρονταν σωστά, αποφεύγοντας την προκλητική συμπεριφορά…», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FA.

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga