Περήφανος για τους παίκτες του ο Βέσκο-«Κάποιοι μας περιπαίζαν...»

Περήφανος ο προπονητής της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ.

Mιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός της Κυρίας είπε πως, «σκέφτηκα τι να σας πω μετά από τέτοιο παιχνίδι και τώρα που είδα και λίγο τις φάσεις στην τηλεόραση, πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό που θέλω να πω ότι πραγματικά νιώθω περήφανους που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες. Δεν είναι για να τους ανεβάσω για την Πέμπτη, πράγματι έτσι νιώθω. Τους το είπα τους ίδιους, και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και με αλλαγές είχαμε εξαιρετική απόδοση με αρκετές φάσεις. Δεν είχαμε τύχη να σκοράρουμε, σκοράραμε από φάση που δεν μύριζε γκολ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πραγματικά συγχαρητήρια στους παίκτες, συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον κόσμο. Να ξέρει ο κόσμος ότι είμαστε έτοιμοι για το ματς της Πέμπτης. Σας είπα από την πρώτη μέρα πως αυτή η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Κάποιοι μας περιπαίζαν για αυτά που είπαμε όμως αποδείχθηκε ότι ναι έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες, εγώ τους δίνω κάποιες οδηγίες αλλά αυτοί εκτελούν, αυτοί δείχνουν ταλέντο, αυτοί δημιουργούν, αυτοί σκοράρουν. Για αυτό σας είπα είμαι περήφανος. Να το κρατήσουμε όχι μόνο για την Πέμπτη, μέχρι το τέλος της χρονιάς κι είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που έχουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «το είπα και στους παίκτες στο μάθημα ότι είμαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί έχω τώρα 22-23 παίκτες πανέτοιμους. Και με αλλαγές όταν μπήκαν κάποιοι μέσα ήμασταν ακόμη πιο καλοί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μένα σαν προπονητή ότι έχω τόσους παίκτες έτοιμους, που δεν θέλουν να χάνουν, είναι το πιο σημαντικό, σίγουρα είναι από τη μία ευχάριστο για μένα από την άλλη δύσκολο, σίγουρα αδικείς κάποιον, το μιλάμε, αλλά κανείς δεν έχει πρόβλημα είτε παίζει είτε όχι».

«Τo μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι την Πέμπτη θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Να είμαστε τόσο καλοί όπως απόψε και τα προηγούμενα παιχνίδια αν όχι καλύτεροι. Ο κόσμος δεν χρειάζεται να τον καλέσω σίγουρα θα γεμίσει το Αντώνης Παπαδόπουλος με 8,5-9 χιλιάδες», κατέληξε ο τεχνικός της Ανόρθωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι