«Από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης με τους ερυθρόλευκους να έχουν έντονα παράπονα για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι στο 89'. Μάλιστα οι πειραιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα αλλοιωμένο και ξεφτιλισμένο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΥΓ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική Kυβέρνηση".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός
«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά θα παίζω όσο αντέχω»
Μουζακίτης και Κωστούλας τραγουδάνε το Gucci φόρεμα σε απίθανο βίντεο
To συγκινητικό αντίο του Τζίμα στη Νυρεμβέργη-«Η πίστη, το πάθος και η ενέργεια των οπαδών με ενέπνεε»
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μπαλωμένο έως το 2027
Κρίσιμη εβδομάδα για προπονητή στην ΑΕΚ
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: 17.000 φωνές από την Κρήτη, ένας άξιος νικητής και μια γιορτή που θύμισε τι μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο