Συγκλονίζει ξανά ο Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του
09:37 - 28 Φεβρουαρίου 2023

Σε νέα συνέντευξή του, ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε ξανά με συγκλονιστικά λόγια για τον θάνατο της κόρης του από καρκίνο.
Η 21χρονη Μαρίνα έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο έχοντας δώσει γενναία μάχη και ο πατέρας της συγκλονίζει για άλλη μια φορά μιλώντας για τη μεγάλη απώλεια.
«Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της...» είπε συγκινημένος ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στο Radio Catalunya και πρόσθεσε:
«Προσπαθούμε να το αποδεχθούμε. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, διότι είναι κάτι αφύσικο στη ροή της ζωής, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά διότι μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί για τις άλλες δύο κόρες μας. Οι ενήλικες πολλές φορές βρίσκουμε δυνάμεις που τα παιδιά δεν μπορούν να φανταστούν».
Πηγή: sdna.gr