Στην Ανδόρα του Πικέ ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του Χρήστου Αλμπάνη στην ισπανική Ανδόρα, που είναι ιδιοκτησίας Ζεράρ Πικέ.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει για την εξέλιξη πριν μερικές μέρες και σήμερα ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από την «Ένωση» με την γνωστοποίηση της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στην ισπανική ομάδα.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είχε σταλθεί δανεικός από την ΑΕΚ στην FC Ανδόρα, που ανήκει στον Ζεράρ Πικέ, για την φετινή σεζόν, με τον 28χρονο Έλληνα εξτρέμ να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 20 συμμετοχές και 1.092 αγωνιστικά λεπτά.

Έτσι, η ισπανική ομάδα όντας ικανοποιημένη από την απόδοσή του προχώρησε σε επαφές με την «Ένωση» και έφτασε σε συμφωνία για την αγορά του ποδοσφαιριστή μ' ένα μικρό ποσό και αφήνοντας στην ομάδα κι ενα ποσοστό μεταπώλησης ύψους περίπου 40%.

Ο Αλμπάνης ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και πραγματοποίησε 81 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας έχοντας επτά γκολ και πέντε ασίστ ενώ έπαιξε και ως δανεικός στο διάστημα αυτό και στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική FC Andorra για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αλμπάνη.

Χρήστο, η οικογένεια της ΑΕΚ σ’ ευχαριστεί για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου»

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχουμε συμβάλει στην πορεία της Ομόνοιας
Υποτροφία για σπουδές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από ΠΑ.Σ.Π
Αποκαλυπτικός ο Παπουλής-Επιστρέφει στην Αθήνα
Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Αβραάμ-«Είναι μια δύσκολη στιγμή»
Το σκέφτεται σοβαρά για Ελλάδα και Ολυμπιακό ο Ιραόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Έδεσε Σπιλέφσκι ο Άρης
Συνεχίζει στο Ηλίας Πούλλος ο Μπασιρού-Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Δώνης-Συνεχίζουν να συνδέουν τον Στοΐλοφ οι Βούλγαροι
Τέλειωσε τον Σάντσες ο Παναθηναϊκός, έρχεται Κύπρο για την ΑΕΚ
Αναζητεί ένα πρόσωπο η Αστυνομία για την επίθεση στον 19χρονο οπαδό έξω από το Αλφαμέγα (pic)