Αποκαλύψεις Βέσκο-«Αυτό είπα στους παίκτες μόλις ανέλαβα την ομάδα»

Όσα αφορούν την ομάδα του αλλά και την επόμενη μέρα, σχολίασε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους, κυρίως στους ποδοσφαιριστές. Εμένα που με προβλημάτισε πολύ ήταν το πρώτο 15λεπτο δεν πήγαν τα πράματα όπως θα έπρεπε. Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά, όχι με τόσο άγχος. Επηρέασαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες αλλά δεν είναι θέμα προς συζήτηση αυτό. Συζητήσαμε με τους παίκτες και στο τέλος της ημέρας ήταν δίκαιη η νίκη», είπε αρχικά για τη μεγάλη επιτυχία επί της Ομόνοιας και πρόσθεσε:

«Να κρατήσουμε όλα τα θετικά, αλλά πρέπει με αυτά να συνεχίσουμε στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο και να γίνουμε καλύτεροι. Είμασταν πιο καλοί μετά από το 15’ πατούσαμε καλύτερα ακόμη και μετά το γκολ και κρατάμε την πολύ καλή αντίδραση μετά από το 0-1. Πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα πω πως ήμασταν αλάνθαστοι, αλλά κάναμε σωστά όλα όσα έπρεπε να κάνουμε».

Τι έκανε μόλις ανάλαβε: «Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις ήρθα στα αποδυτήρια τους είπα “δεν είμαι εδώ για να μάθετε ποδόσφαιρο. Ξέρετε να παίζετε”. Βρήκαμε τα σημεία-κλειδιά που ανεβάζαμε σιγά-σιγά και τα βελτιώσαμε και ατομικά και ομαδικά. Είναι πάρα πολύ καλοί οι παίκτες, διότι κακά τα ψέματα άκουσαν πολλά και αυτοί φέτος, αδίκησαν τον εαυτό τους και σιγά-σιγά θα κτίσουμε κι άλλα πράγματα στην ομάδα για να πάμε μπροστά», σημείωσε ακολούθως.

Αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση: «Ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση, αλλά μπορώ να πω πως τακτικά και με την ΑΕΚ ασχέτως αν δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες τα πήγαμε καλά. Ήταν όμως η καλύτερή μας εμφάνιση, ναι, διότι και δημιουργήσαμε και σκοράραμε. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λυθούν όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα στη μέση της σεζόν. Δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Έχω εξαιρετική συνεργασία με τους παίκτες και με το stuff μου. Καταφέραμε κι αλλάξαμε κάποια πράγματα και στην πορεία θέλουμε να βελτιώσουμε και πολλά άλλα».

Για το γεγονός ότι είναι παθιασμένος όπως ήταν τότε που έπαιζε μπάλα: «Είναι δεδομένο πως το ζώ σαν τότε. Υπάρχουν προπονητές που 90 λεπτά δεν ανοίγουν το στόμα τους και το ζουν ήρεμα. Ζω τα παιχνίδια όπως όταν ήμουν παίκτης. Σίγουρα δεν είμαι τελείως όπως τότε, αλλάζουμε αλλά ζω έντονα τα παιχνίδια αναλόγως της εξέλιξης τους».

Για την απόδοση των νέων αποκτημάτων και το χατ-τρικ του Μραζ: «Δεν είναι σωστό να μιλώ ξεχωριστά για παίκτες. Είναι όλα μέσω του συνόλου. Έδειξε ότι είναι πολύ καλός και έχει το γκολ και εύχομαι να γίνει ακόμη καλύτερος για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που είχαμε στο σκοράρισμα».

Που στηρίζει το ότι η ομάδα θα γίνει καλύτερη στη συνέχεια: «Το στηρίζω σε αυτά που βλέπω καθημερινά, κάθε παιχνίδι βελτιώνεται η ομάδα. Ακόμα και στην  ήττα από τον Απόλλωνα με 0-3, πιστεύω είμασταν καλοί. Είμαι βέβαιος σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε ακόμη πιο καλοί. Στόχος να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Να ξεκουραστούν οι παίκτες και από την Κυριακή να αρχίσουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ