Φήμες για Λάζαρο και top ομάδα στη Superleague

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση και παρά τα 36 του χρόνια θέλει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός προέρχεται από μία καλή σεζόν (την περσινή) με την ομάδα της Αμμόχωστου, την οποία θέλει να αξιοποιήσει έτσι ώστε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Έχει εμπειρία από το top επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρει από πρωταθλητισμό και σίγουρα θα αποτελούσε μία αξιόλογη λύση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα (από τις κορυφαίες). Πλέον όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που ασχοληθεί με την περίπτωση του κάποιος από το ελληνικό top 5 και λόγω της προχωρημένης ποδοσφαιρικής του ηλικίας, ο ρόλος του θα είναι περισσότερο συμπληρωματικός.

Bέβαια με αυτό δεν θα είχε πρόβλημα ο παίκτης, που περιμένει «ενόχληση» το επόμενο διάστημα από τις top ελληνικές ομάδες. Κι αν θέλουμε να μαντέψουμε ποια θα μπορούσε να είναι αυτή, οι πιθανότητες μάλλον οδηγούν προς τον Άρη, ο οποίος παραδοσιακά ενδιαφέρεται για τους έμπειρους διεθνείς Έλληνες παίκτες (Φετφατζίδη, Μήτρογλου κ.λπ.). 

Επίσης, ο Λάζαρος έχει χτίσει καλό όνομα και στην Κύπρο. Έτσι, δεν ήταν απίθανο να παραμείνει στη Μεγαλόνησο, ενώ υπάρχουν ομάδες από εκεί που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για αυτόν. 

Πηγή: gazzetta.gr 

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου