Στις φλόγες όχημα Κοινοτικού Συμβουλίου-Βλέπουν εμπρησμό οι τοπικές αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, έπειτα από τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύργου Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:30 λήφθηκε κλήση, που έκανε λόγο για πυρκαγιά σε όχημα των τοπικών αρχών του Πύργου Λεμεσού, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το Κοινοτικό Συμβούλιο. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της πυρκαγιάς, καθώς επίσης και Αστυνομία, για να αποκλειστεί η σκηνή και να αρχίσουν εξετάσεις. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για κακόβουλη ενέργεια και εμπρησμό του οχήματος με εύφλεκτη ύλη, ενώ από πλευράς Αστυνομίας αναφέρεται ότι από τις προκαταρτικές εξετάσεις δεν ήταν δυνατό οι Αρχές να καταλήξουν στα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς και με το πρώτο φως της ημέρας επανάρχισαν οι έρευνες.  

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος εγκληματικών ενεργειών, αφού μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, άγνωστοι είχαν ρίξει χειροβομβίδα στα γραφεία του, προκαλώντας ζημιές. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
Σοκαρισμένη η Ιταλία από τις αποκαλύψεις για τον παράνομο τζόγο
Kάρολ Σφιντέρσκι: Αλτρουιστής και ώριμος, κερδίζει το στοίχημα με τον εαυτό του
Τεντόγλου και Καραλής στο EKO Cyprus International Athletics Meeting 2025 στη Λεμεσό τον Μάιο
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Προκυρήχθηκε διαγωνισμός για αναβάθμιση του «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό
Η μισή Ευρώπη θέλει Καρέτσα-Στο στόχαστρο και της Γιουβέντους ο διεθνής Έλληνας
Συγκλονίζει ο Ζαμπρότα, πάσχει από σοβαρή παραμόρφωση στα πόδια-«Θα μου κόψουν κομμάτια από τα οστά»
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»