Συμφώνησε με Αϊτόρ για νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον εκπρόσωπο του Αϊτόρ στις εν Ελλάδι επαφές των δύο πλευρών και ο Ισπανός εξτρέμ θα υπογράψει μέσα στον μήνα για 2+1 χρόνια με αυξημένες απολαβές.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Αϊτόρ! Το προηγούμενο διάστημα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Άλμπερτ Μποτίνες, βρέθηκε στην Αθήνα και είχε επαφές με την διοίκηση του Τριφυλλιού.

Οι ''πράσινοι'' έκαναν μία πρόταση που δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί ο Ισπανός εξτρέμ και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο 2+1 ετών.

Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία είναι κάποιες λεπτομέρειες της νέας σύμβασης, η οποία σχεδόν θα διπλασιάσει τις αποδοχές του Ίβηρα άσου(750.000 ευρώ), ο οποίος αναμένεται να υπογράψει μέσα στον μήνα και να ''σφραγίσει'' το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, παραμένουν στο ρόστερ σχεδόν όλοι οι βασικοί παίκτες που το συμβόλαιό τους έληγε το καλοκαίρι, καθώς ο Αϊτόρ ήρθε να προστεθεί στις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Ρούμπεν Πέρεθ.

Πηγή: gazzetta 

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Κωνσταντέλιας
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του