Σάκκαρη: Να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο στο τουρνουά

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Νούρια Παρίθα Ντίας σημείωσε πως στόχος της είναι να φτάσει μέχρι το τέλος στο τουρνουά του Λιντς ενώ αναφέρθηκε στην ξαφνική αποχώρηση της στο δεύτερο σετ και τόνισε πως δεν είναι άρρωστη.

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ικανοποιημένη μετά την επικράτηση της επί της Νούρια Παρίθα Ντίας στο Λιντς της Αυστρίας και τόνισε πως στόχος της είναι να μείνει μέχρι το τέλος του τουρνουά.

Η Ελληνίδα ρωτήθηκε και απάντησε για το λόγο που πήγε στο δεύτερο σετ ξαφνικά στον πάγκο και τόνισε πως δεν είναι άρρωστη.

"Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο. Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος".

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο επόμενο ματς:

"Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσως θα μπορούσα να επέστρεφα λίγο καλύτερα. Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο θαρραλέα, πιο επιθετική και να έπαιρνα ρίσκα στις ευκαιρίες".

Για την αποχώρηση της ξαφνικά στο δεύτερο σετ είπε:

"Ξαφνικά έτρεξε η μύτη μου, χωρίς λόγο. Όταν παίζεις indoors, ανασαίνεις διαφορετικά. Μου συνέβη και πέρυσι όταν έπαιξα indoors. Δεν είμαι άρρωστη, απλά έτρεξε".

Και για τους στόχους της:

"Ήταν λυπηρό που αναγκάστηκα να αποσυρθώ πριν από τέσσερα χρόνια, είμαι χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 του ταμπλό. Το court ταιριάζει στο παιχνίδι μου, θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως φάμε ένα ακόμα σνίτσελ!".

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League