Πετεβίνος: Πάμε στο μεγάλο τρόπαιο, σε αυτό που αξίζει

To μη παίξιμο fair play από την Ομόνοια στο πρώτο γκολ, σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ πάει για το πρωτάθλημα, τρόπαιο το οποίο όπως είπε αξίζει.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων «μας στοίχισε που δεν στείλαμε τη μπάλα στα δίχτυα. Ήρθε η χαριστική βολή στο τέλος με το πέναλτι, εκεί που όλα έδειχναν παράταση. Πολλές φορές όταν ακούω αρκετό κόσμο να θεωρεί κάτι δεδομένο, από τέτοιες περιπτώσεις προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και δεν τον λέω για εντός της ομάδας, εμείς ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα το τριήμερο. Βεβαίως τα αποτελέσματα κρίνονται από τους παρόντες.

Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπορούμε να μεμφόμαστε κάτι πέραν από από τον εαυτό μας στο αγωνιστικό. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να μην σημειώσω κι εγώ τη φάση του 1ου γκολ. Όπως είπε και ο κύριος Μιλόγεβιτς το αντιλαμβάνομαι πλήρως. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη φάση του παιχνιδιού με κάτω ποδοσφαιριστή. Αμέσως μετά είδαμε τον διαιτητή πως αντέδρασε. Αντιλαμβάνομαι ότι αντέδρασε με αυτό τον τρόπο λόγω του ότι τι συνέβη στην προηγούμενη φάση, δηλαδή αποφάσισε μετά να σταματήσει το παιχνίδι. Είναι ένα πνεύμα πάρα πολύ παρεξηγημένο. Θεωρώ ότι με 22 επαγγελματίες στον αγωνιστικξό χώρο και βλέποντας έναν παίκτη κάτω, όλοι πρέπει να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό. Διέκρινα και τον κύριο Αυγουστή και τον Παπουλή να φωνάζουν στον παίκτη να βγάλει τη μπάλα εκτός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η μοναδική μας υποχρέωση και προσανατολισμός είναι να δώσουμε τα πάντα σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος. Ευελπιστώ ότι οι επόμενες μέρες θα είναι πιο ευχάριστες, να μην μας προκύψει κάποιο πρόβλημα. Έχουμε ένα σημαντικό και πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα που έχει ισχυρό κίνητρο, αλλά εμείς έχουμε ισχυρότερο κίνητρο και πρέπει να το προσθέσουμε μαζί με τη δυναμική του κόσμου και να πάμε στο μεγάλο τρόπαιο, σε αυτό που αξίζει».

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών