Ανέτοιμος ο Στέφανος, λύγισε στα τρία σετ και αποχαιρέτησε πρόωρα το Indian Wells

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells αποδείχτηκε σύντομη. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Τζόρνταν Τόμπσον και αποχαιρέτησε από το Masters.

Το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης ήταν φανερά εκτός ρυθμού, ο τραυματισμένος ώμος του ήταν φανερά μπανταρισμένος, αλλά ήταν φανερό πως δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για ένα ματς τέτοιου επιπέδου.

Από την άλλη το Νο 87 της Παγκόσμιας κατάταξης πήρε μια σπουδαία νίκη μετά από 2,5 ώρες και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Το ματς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν φανερά εκτός αγωνιστικού ρυθμού στο ξεκίνημα του σετ και έδειχνε να ψάχνει τα πατήματά του. Όντας απόλυτα προσεκτικός και δίχως να πιέζεται κατάφερε να σβήσει τέσσερα break points του Τόμπσον και πάει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ.

Εκεί όμως ο 28χρονος Αυστραλός εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Στέφανου Τσιτσιπά και δίχως να χάσει πόντο έφτασε στο 1-0 σετ με 7-6 (0).

Το δεύτερο σετ άρχισε με τρία διαδοχικά break, με τον Τσιτσιπά να κρατά το σερβίς του στο τέταρτο game για να προηγηθεί με 3-1. Αυτό ήταν αρκετό για τον 24χρονο Έλληνα τενίστα, αφού στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του άλλες τρεις φορές για να στείλει το ματς σε τρίτο σετ με 6-4.

Στο τρίτο σετ δεν είχαμε break. Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στα δικά του service games και έδωσε ελάχιστους πόντους στον Τόμπσον, ενώ ο Αυστραλός αν και είχε την πίεση του Στεφ άντεξε.

Έτσι, οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ. Εκεί είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες με τη νίκη να καταλήγει τελικά στα χέρια του Τόμπσον με 7-6 (5).

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!