Ο Γκαλτιέ αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του στην Παρί

Η Παρί έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη 2-1 στην έδρα της Μπρεστ χάρη σε γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στις καθυστερήσεις, με συνέπεια να διατηρήσει την απόσταση στη μάχη τίτλου της Ligue 1 έπειτα από 27 αγωνιστικές.

Βέβαια, η ομάδα είναι καζάνι που βράζει μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι διοικούντες σκέφτονται να απολύσουν τον Κριστόφ Γκαλτιέ και να επαναφέρουν τον Τόμας Τούχελ.

Πάντως, ο κόουτς των Παριζιάνων τόνισε μετά τον αγώνα με τη Μπρεστ πως έχει την στήριξη της διοίκησης και πως βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Λουίς Κάμπος.

"Μιλάω σε καθημερινή βάση με τον αθλητικό διευθυντή, Λουίς Κάμπος και την διοίκηση. Είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Ο πρόεδρος είναι πάντα δίπλα μας. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι ένας προπονητής που δεν τα παρατάει ποτέ", σχολίασε.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ