Ο Κασεμίρο... κρέμασε τη Γιουνάιτεντ

Η αποβολή του Κασεμίρο στο 34ο λεπτό, έδωσε βαθμό... χρυσάφι στην ουραγό Σαουθάμπτον μέσα στο Ολντ Τράφορντ (0-0) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία φάση άλλαξε όλο το παιχνίδι στο Old Trafford. Ο Κασεμίρο στο 34ο λεπτά είδε τον Άντονι Τέιλορ να πηγαίνει στο VAR και να του δείχνει κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα που έκανε.

Έτσι η Γιουνάιτεντ έμεινε με δέκα παίκτες (χάνοντας τον καλύτερό της παίκτη για φέτος) και όλο το παιχνίδι άλλαξε. Η ουραγός Σαουθάμπτον με τον... μαέστρο Γουόρντ Πράουζ ανέβασε τον ρυθμό της πήρε μέτρα στο γήπεδο και εν τέλει πήρε τον σπουδαίο βαθμό στο Μάντσεστερ.

Στο πρώτο μέρος ο Γουόλκοτ είχε μία πολύ καλή στιγμή για την Σαουθάμπτον αλλά ο Ντε Χέα εξαιρετικά είπε «όχι», ενώ οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα χέρι του Μπέλα Κότσαπ που ο Τέιλορ έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι (42') και μοιραία το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Ρούμπεν Σέλες, έλεγξαν πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού και είχαν τόσο ένα δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση του Γουόρντ Πράουζ (54'), αλλά και τρομερή ευκαιρία του Γουόλκοτ σε τετ α τετ με τον Ντε Χέα να κάνει απίθανη επέμβαση με το ένα χέρι (65').

Η Γιουνάιτεντ απάντησε στα δοκάρια στο 69ο λεπτό, όμως ο Μπαζούνου με τη βοήθεια του δοκαριού κράτησε το μηδέν σε πολύ ωραίο σουτ του Μπρούνο. Μάλιστα από το στην ακριβώς επόμενη φάση οι «Άγιοι» ειχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Πίτερς να βλέπει τη μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα.

Ο Τεν Χαγκ είδε τον Γκαρνάτσο λίγα λεπτά μετά την είσοδό του να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τη Γιουνάιτεντ παράλληλα να χάνει τον Κασεμίρο για τα επόμενα τέσσερα ματς αφού έχει δύο απευθείας κόκκινες κάρτες στο πρωτάθλημα.

Σε ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Αστον Βίλα προηγήθηκε στην έδρα της Γουέστ Χαμ με τον Ολι Γουότκινς (17’), όμως οι, σε πολύ κακή κατάσταση, γηπεδούχοι, ισοφάρισαν με το πέναλτι του Μπενραχμά (26’). Με το τελικό 1-1 η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε έναν πόντο, ο οποίος στην κατάσταση που βρίσκεται αγωνιστικά και βαθμολογικά, είναι πραγματικά πολύ σημαντικός.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

«Ο πάγκος της Αγγλίας αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, δεν είμαι ακόμα σ' αυτό το επίπεδο»
Ο Σπόραρ αντάλλαξε τη φανέλα του με ένα σκίτσο παιδιού μετά την αναμέτρηση της Σλοβενίας
Κοντά στην επιστροφή του στην Serie A ο Μάριο Μπαλοτέλι
Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς
Στην Κύπρο για διακοπές ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ
Ελλάδα-Ιρλανδία, Φινλανδία-Αγγλία, Αυστρία-Νορβηγία αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus
Βόμβα με Χάαλαντ-«Αποφάσισε να φύγει από τη Σίτι»
Η Γιουνάιτεντ βγάζει στο «σφυρί» τον Μαγκουάιρ με μειωμένη τιμή
Η Αλ Χιλάλ εξακολουθεί να... ονειρεύεται τον Βινίσιους-Ετοιμάζει νέα μυθική πρόταση
O Ρις Τζέιμς ψάχνει τρόπο να φύγει από την Τσέλσι λόγω των τραυματισμών του