Ετοιμάζει πρόταση για να κάνει δικό της τον Φιρμίνο η Ατλέτικο

Από το καλοκαίρι του 2015 και έπειτα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποτέλεσε μία από τις σταθερές αξίες στην επίθεση της Λίβερπουλ (μεταγραφή του Μπρένταν Ρότζερς από την Χόφενχαϊμ), ωστόσο όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, που διανύει τους τελευταίους μήνες της καριέρας του στο "Άνφιλντ".

Αιτία η απόφαση των κόκκινων να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει στο φινάλε της σεζόν, με τον 31χρονο στράικερ να μετράει έτσι αντίστροφα για να αποχαιρετήσει τον αγγλικό σύλλογο έπειτα από οκτώ χρόνια πετυχημένης συνεργασίας και τους επίδοξους μνηστήρες να ετοιμάζονται για την κίνησή τους.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του ρεπόρτερ της Marca, Εκρέμ Κονούρ, η Ατλέτικο ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, με τους Μαδριλένους να θεωρούν πως με μία τέτοια πρόταση θα τον πείσουν να μετακομίσει στην Μαδρίτη για να διατηρήσει την καριέρα του σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ