Δεν αποδέχονται στον Απόλλωνα την κατηγορία για Ουάρντα

Δεν αποδέχονται στον Απόλλωνα την κατηγορία από πλευράς της ΑΕΚ, πως ο Αμρ Ουάρντα προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα της ομάδας της Λάρνακας, στο χθεσινό ντέρμπι.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως, «δεν είδαμε σε καμία περίπτωση τον Ουάρντα να παρεκτρέπεται. Δεν ξέρω γιατί αυτή η αναφορά, ίσως επειδή ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου σε απόδοση. Ούτε έκανε χειρονομία, ούτε αντιαθλητική συμπεριφορά είχε. Αν υπήρχε ή υπάρχει κάτι το μεμπτό μόνο με οπτικοακουστικό υλικό μπορεί κάποιος να μας πείσει. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, ο κόσμος είχε κάμερες, θα μπορούσε οποιοσδήποτε να το διοχετεύσει στον Τύπο. Ναι, ο ίδιος λέει πως δεν έκανε τίποτα. Κανείς παίκτης μας. Δεν αποδεχόμαστε καμία κατηγορία για κανέναν παίκτη μας και πόσω μάλλον για τον Ουάρντα που χθες ήταν υπόδειγμα εντός και εκτός γηπέδου».

Σημειώνεται ότι, μετά το τέλος του ντέρμπι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε ότι ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, για τη δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων», αναφερόμενος στον Αιγύπτιο άσος των κυανολεύκων της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Νέο ρεσιτάλ του Άρη ενόψει Ρέιντζερς-Η ανάρτηση με... Μπομπ Σφουγγαράκη
Ξεσπάθωσε ο Τσολάκης για τους παίκτες του Απόλλωνα-«Κάποιοι είναι προκλητικοί»
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Β κατηγορία
«Παίζει ρόλο και το γήπεδο, αυτό της Δόξας είναι 30 μέτρα πιο μικρό στο πλάτος»
Στην Ομόνοια μέχρι το 2027 ο Νικόλας Παναγιώτου
Καταγγελία από Lakatamia FC-«Ποδοσφαιρίστριες ετοιμάστηκαν σε αποδυτήρια με γυάλινη πόρτα»
Τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία και η τελευταία στροφή του πρώτου γύρου
Νίκες για Ομόνοια και ΑΕΛ στην 8η αγωνιστική στο Futsal Ανδρών
Άρχισε προετοιμασία ενόψει Nations League η Εθνική Ομάδα Γυναικών
Ανεπιθύμητος συμβιβασμός στην Περιστερώνα