Ρεάλ και Νάπολι έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους 8-Ψάχνουν το θαύμα Λίβερπουλ και Άιντραχτ

Το βράδυ της Τετάρτης πέφτει με εντυπωσιακό τρόπο η αυλαία της φάσης των "16" του Champions League, με τα ζευγάρια Ρεάλ - Λίβερπουλ και Νάπολι - Άιντραχτ να δίνουν τα δύο τελευταία εισιτηρία για τα προημιτελικά. Οι μερένγκες και οι παρτενοπέι έχουν ξεκάθαρο αβαντάζ πρόκρισης στην επόμενη φάση έπειτα από τις καθαρές εκτός έδρας νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια, με τους Άγγλους και τους Γερμανούς να χρειάζονται μία μεγάλη υπέρβαση για να ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Με τον αέρα του θριάμβου στο Άνφιλντ η Ρεάλ

Στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", η Ρεάλ υποδέχεται την Λίβερπουλ, με το ζευγάρι του περυσινού τελικού του Champions League να έχει πλέον ένα ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στους "8" έπειτα από τον θρίαμβο των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου με 5-2 στην Αγγλία στο πρώτο ματς.

Μετά από εκείνη τη νίκη, ακολούθησε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι (2 ισοπαλίες - 1 ήττα), όμως το περασμένο Σάββατο επιβλήθηκε με 3-1 επί της Εσπανιόλ και έφτιαξε την ψυχολογία της ενόψει της δεύτερης κόντρας τους με τους ρεντς.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Κλοπ έψαχνε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να επουλώσει τις πληγές της μετά από τη συντριβή από την Ρεάλ και το βρήκε, διαλύοντας με 7-0 την αιώνια αντίπαλό της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League, με τους ρεντς να πηγαίνουν στην Μαδρίτη με διάθεση να παίξουν τα ρέστα της με στόχο την απόλυτη ανατροπή.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει όλους σχεδόν τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χέντερσον, Μπάιτσετιτς, Ντίας και Τιάγκο.

Θέλει να συνεχίσει τον καλπασμό η Νάπολι

Στο έτερο ματς της βραδιάς που διεξάγεται στο "Ντιέγκο Μαραντόνα", η Νάπολι αντιμετωπίζει την Άιντραχτ, με τους παρτενοπέι να έχουν αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά μετά από την εκτός έδρας επικράτησή τους με 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κάνει περίπατο τη φετινή σεζόν στην Ιταλία έχοντας αποκτήσει διαφορά 18 πόντων από την 2η Ίντερ και μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση του τρίτου σκουντέτο στην ιστορία της, με το όνειρο των οπαδών της είναι να δουν την ομάδα τους να φτάνει μέχρι το τέλος του δρόμου και στην Ευρώπη.

Από την πλευρά της, η Άιντραχτ έχει ήδη πετύχει sτην αποστολή της, φτάνοντας στους "16" του Champions League την επομένη σεζόν από την κατάκτηση του Europa League, ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη τη ζωή των Ιταλών και να διεκδικήσει όποιες ελπίδες της αναλογούν για να βρεθεί εκείνη στην χρυσή οκτάδα του θεσμού.

Δειτε Επισης

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της