Επίσημη καταγγελία της Μπαρτσελόνα-Θα ερευνηθούν οι συναλλαγές της με τις εταιρίες του Νεγκρέιρα

Η δικαστής της Βαρκελώνης, Σίλβια Λόπες Μεχία, έκανε αποδεκτή την καταγγελία της εισαγγελίας της Βαρκελώνης κατά της Μπαρτσελόνα και των πρώην προέδρων της Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, Σάντρο Ροσέλ για το αδίκημα της διαφθοράς λόγω πληρωμών σε εταιρίες του πρώην αντιπρόεδρου της Ένωσης Διαιτητων Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα... Η καταγγελία στρέφεται επίσης και κατά των πρώην στελεχών της Μπάρτσα Όσκαρ Γκράου, Άλμπερτ Σολέρ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, θα πρέπει να ερευνηθούν πλήρως όλες οι συναλλαγές της Μπαρτσελόνα με τις εταιρίες του Νεγκρέιρα σ' αυτές τις δύο δεκαετίες και εφόσον ολοκληρωθεί η έρευνα τότε θα ξεκινήσει και η δίκη.

Δεδομένου ότι τα πρώτα στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση ήρθαν στην επιφάνεια το 2019 (όταν ένας απλός φορολογικός έλεγχος αποκάλυψε πληρωμές 750.000 ευρώ προς τις εταιρίες του Νεγκρέιρα χωρίς να υπάρχει κάποιο συμβόλαιο συνεργασίας) οι εκτιμήσεις στην Ισπανία αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να κρατήσει ακόμη και μία πενταετία!

Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα παρά τις κατηγορίες που απευθύνει προς πάσα κατεύθυνση (περί κυνηγητού) ήξερε πολύ καλά πως η υπόθεση θα έπαιρνε αυτήν την τροπή και έχει φροντίσει να θωρακιστεί νομικά...

Έτσι εδώ και εβδομάδες ασχολείται με τη συλλογή στοιχείων ο γνωστός καταλανός δικηγόρος Αντρέου Βαν Ντεν Έιντε, ο οποίος είναι γνωστός για τις υποθέσεις που έχει αναλάβει εκπροσωπώντας τους Καταλανούς αυτονομιστές ηγέτες στις... περιπέτειες που έχουν με την ισπανική δικαιοσύνη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία
Νέα ανατροπή στην Μπάγερν-Φαβορί για τον πάγκο ο Ράνγκνικ
Η νύχτα έγινε μέρα στο Μιλάνο-Στους δρόμους χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ για την κατάκτηση του σκουντέτο (pics)
Λύγισε τη Μαγιόρκα και… ξεμπερδεύει η Σεβίλλη
BINTEO: Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ στην Κολομβία
Στην επιφάνεια οι συνομιλίες για το γκολ στο clasico-«Δεν έχουμε απόδειξη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή»