Άδικο το αποτέλεσμα του ντέρμπι για τον Αυγουστή

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του, θα πρέπει να προσέξει να μη δέχεται εύκολα γκολ.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της Ομόνοιας ανέφερε ότι, «σίγουρα το αποτέλεσμα μας αδικεί, αλλά αυτό το αποτέλεσμα θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα, γιατί στο παιχνίδι που θα έχουμε μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ειδικά του κυπέλλου, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί χωρίς λόγο δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ και αυτό μας στοίχισε στο σημερινό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ελέγχαμε το παιχνίδι. Μπορούσαμε και στο 2-1 να πετύχουμε γκολ και να διεκδικήσουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι, όμως η πολύ καλή εμφάνιση του Γιοβάνοβιτς κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι και με μια αντεπίθεση κατάφερε ο αντίπαλος να βάλει το 3ο γκολ και να σκοτώσει το παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο τεχνικός των πρασίνων πρόσθεσε ότι «είδα αρκετά πράγματα από αρκετούς ποδοσφαιριστές στο σημερινό παιχνίδι. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τις Εθνικές, να έχουμε τόσο λίγο αριθμό ποδοσφαιριστών να δουλέψουμε. Εύχομαι να έρθουνε πίσω γεροί, για να είμαστε έτοιμοι με την επανέναρξη τόσο με την Πάφο στο πρωτάθλημα, όσο και στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στο θεσμό του κυπέλλου που αυτός ο αγώνας είναι τελικός. Όμως για να θέλουμε να περάσουμε στον 2ο γύρο, ξέρουμε πως μια ομάδα ποιοτική όπως η Πάφος, πρέπει να αποφύγουμε αρκετά πράγματα όπως το σημερινό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Δειτε Επισης

Αφήνει τα δοκάρια της Ανόρθωσης ο Zivkovic-Τα βρήκαν και τους χάρισε δεδουλευμένα
Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ
Το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών της Cyprus League ανακοίνωσε η ΚΟΠ
Τέλος ο Γιάννης Κάργας από την Ανόρθωση-«Συμφωνήθηκε από κοινού τερματισμός της συνεργασίας»
Άλλη μια νίκη για την Πάφο και ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο-Νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη
Ισόπαλο το ντέρμπι στην Αρένα-Διατηρεί το προβάδισμα για την τρίτη θέση η ΑΕΚ
UEFA: Τα χρήματα που πήραν οι κυπριακές ομάδες για τους διεθνείς
Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»