Άδικο το αποτέλεσμα του ντέρμπι για τον Αυγουστή

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του, θα πρέπει να προσέξει να μη δέχεται εύκολα γκολ.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της Ομόνοιας ανέφερε ότι, «σίγουρα το αποτέλεσμα μας αδικεί, αλλά αυτό το αποτέλεσμα θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα, γιατί στο παιχνίδι που θα έχουμε μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ειδικά του κυπέλλου, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί χωρίς λόγο δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ και αυτό μας στοίχισε στο σημερινό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ελέγχαμε το παιχνίδι. Μπορούσαμε και στο 2-1 να πετύχουμε γκολ και να διεκδικήσουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι, όμως η πολύ καλή εμφάνιση του Γιοβάνοβιτς κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι και με μια αντεπίθεση κατάφερε ο αντίπαλος να βάλει το 3ο γκολ και να σκοτώσει το παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο τεχνικός των πρασίνων πρόσθεσε ότι «είδα αρκετά πράγματα από αρκετούς ποδοσφαιριστές στο σημερινό παιχνίδι. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τις Εθνικές, να έχουμε τόσο λίγο αριθμό ποδοσφαιριστών να δουλέψουμε. Εύχομαι να έρθουνε πίσω γεροί, για να είμαστε έτοιμοι με την επανέναρξη τόσο με την Πάφο στο πρωτάθλημα, όσο και στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στο θεσμό του κυπέλλου που αυτός ο αγώνας είναι τελικός. Όμως για να θέλουμε να περάσουμε στον 2ο γύρο, ξέρουμε πως μια ομάδα ποιοτική όπως η Πάφος, πρέπει να αποφύγουμε αρκετά πράγματα όπως το σημερινό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο