BINTEO: Χαμός μετά τη λήξη στο Περιστέρι-Ντου οπαδών και άγριο ξύλο

Χαμός στο Περιστέρι με τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ιωνικό, που βρήκε, θυμίζουμε, νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-0.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Τσιριγώτης έφυγε από τα επίσημα του γηπέδου μαζί με τη συνοδεία του και κάποιους αστυνομικούς και κατευθύνθηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο προς τη φυσούνα για τα αποδυτήρια. Καθώς πλησίαζε, λοιπόν, τους οπαδούς των γηπεδούχων στο πέταλο, εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν, με τον ιδιοκτήτη του Ιωνικού να τους απαντάει με μια χειρονομία και να γίνεται το «έλα να δεις»!

Περίπου 20 οπαδοί του Ατρόμητου έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσιριγώτη και τους ανθρώπους του να τρέχουν προς τη φυσούνα. Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού πρόλαβε και μπήκε στα αποδυτήρια πριν τον πιάσουν, δύο άτομα, ωστόσο, από τη συνοδεία του (πιθανότατα πρόκειται για ανθρώπους από την προσωπική του φρουρά) δεν στάθηκαν τόσο τυχερά.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Καταγγελία του Σεν Μαξιμέν που απασχολεί τον Ολυμπιακό-«Στη Φενέρ προσπάθησαν να με ντοπάρουν»
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός