«Θα ήθελα να πάει στην Μπαρτσελόνα αλλά αγαπάει τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Είναι δικαίως το όνομα που παίζει περισσότερο παντού. Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια κάνει φανταστική σεζόν με τη Νάπολι, την οδηγεί στην επιστροφή στην κορυφή της Ιταλίας και το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον ίδιο.

Ο ατζέντης του, Μαμούκα Γιουγκέλι μίλησε στο «Geo Team» και αναφέρθηκε στο μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πώς ο πελάτης του δεν θα αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα της Ιταλίας ενώ αποκάλυψε και την αγάπη του διεθνή εξτρέμ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Τον Γενάρη ήμουν με τον αθλητικό διευθυντή και μου είπε ότι δεν υπάρχει βιασύνη να τον ανανεώσει. Δεν έχουμε και οι δύο πλευρές. Στον Κβαρατσκέλια αρέσουν τα πάντα στη Νάπολη και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αν αποφασίσουμε κάτι, η Νάπολι θα είναι η πρώτη που θα μάθει. Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση και μιλήσαμε για άλλα ταλέντα της Γεωργίας».

Για το αν θα έπαιζε σε άλλη ομάδα της Serie A: «Επαναλαμβάνω αυτό που είπα: Ο Κβαρατσκέλια δεν θα παίξει σε καμία άλλη ιταλική ομάδα μετά τη Νάπολι. Του μίλησα και το επιβεβαίωσε. Βέβαια δεν είμαι προφήτης, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε 10 ή 15 χρόνια, όταν ίσως τον πάρει τηλέφωνο η Ίντερ και θέλει να πάει. Σήμερα, όμως, δεν θέλει να παίξει σε άλλες ομάδες της Serie A».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο πατέρας του και εγώ είμαστε οπαδοί της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Κβαρατσκέλια αγαπάει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι παίκτης για αυτό το επίπεδο, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα. Αν τον έβλεπα με τη φανέλα της Μπάρτσα θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά είναι παίκτης που του αρέσει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας