Ο λόγος που τα περισσότερα ντέρμπι ορίστηκαν καθημερινές

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, τον Μάζιτς αλλά και τις εκλογές στην ΚΟΠ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής ανέφερε ότι, «από την στιγμή που στον δεύτερο όμιλο υπάρχουν εμβόλιμες γιατί εκεί θα γίνουν παραπάνω παιχνίδια δεν μπορούν οι ομάδες του δεύτερου ομίλου να παίζουν Παρασκευή και Δευτέρα γιατί θα παίξουν ξανά Τρίτη και Τετάρτη. Για αυτό τον λόγο αναγκαστικά κάποια παιχνίδια του πρώτου γκρουπ θα πάνε Δευτέρα. Κατανοώ τον κόσμο με το πώς σκέφτεται αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είναι όλα δίκαια. Το πρόγραμμα στάλθηκε από χθες στα σωματεία στις εκτελεστικές επιτροπές και το τσεκάραμε ξανά πριν το ανακοινώσουμε το πρόγραμμα».

Για τις εμβόλιμες αγωνιστικές στο δεύτερο γκρουπ, «στο δεύτερο γκρουπ επειδή είναι περισσότερες οι αγωνιστικές έπρεπε να βάλουμε μέσα στην μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα δύο εμβόλιμες».

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος είπε πως «τον ψηφίζουν τα σωματεία. Αυτές οι αλλαγές με την αύξηση ομάδων πέρασε με πλειοψηφία στην γενική συνέλευση. Δεν υπάρχει τέλειος τρόπος διεξαγωγής ενός πρωταθλήματος αλλά αυτά που βλέπει ο κόσμος τα βλέπουμε και εμείς. Για να ξεκαθαρίσω δεν γνωρίζω αν θα υπάρξουν αλλαγές την επόμενη σεζόν στον τρόπο διεξαγωγής».

Για το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και για το πότε τελειώνουν οι αγώνες, είπε ότι «σύμφωνα με τον προγραμματισμό το πρώτο γκρουπ θα τελειώσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάη και το δεύτερο γκρουπ μέχρι 31 του Μάη που είναι μέρα Τετάρτη. Κάπως έτσι είναι ο προγραμματισμός γιατί θα έχουμε και τελικό κυπέλλου όπου θα έχουμε σίγουρα μία ομάδα από το πρώτο γκρουπ και μία από το δεύτερο».

Για το αν θα παραμείνει ο Μάζιτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος ο κ. Σιαμπουλλής είπε ότι «ο κος Μάζιτς βρέθηκε με ανθρώπους των ομάδων τους εξήγησε κάποια πράγματα και τους ανέφερε ότι μετά το τέλος του συμβολαίου του φέτος θα δείξει το τι θα γίνει. Δεν υπάρχει εξέλιξη στο όλο θέμα γιατί έχουμε συνεχόμενη δράση».

Για τις εκλογές στην ΚΟΠ ανέφερε πως, «οι εκλογές στην ΚΟΠ γίνονται τον Αύγουστο. Ο κος Κούμας ανέλαβε τον Μάρτιο του 2018 όταν απεβίωσε ο αείμνηστος Κωστάκης Κουτσοκούμνης και το καλοκαίρι του 2023 ολοκληρώνεται η θητεία έτσι όπως συμφωνήθηκε από τα σωματεία πριν πέντε χρόνια. Ο κύριος Κούμας θέλει να διεκδικήσει ξανά την προεδρία».

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχουμε συμβάλει στην πορεία της Ομόνοιας
Έτοιμος να... κλείσει εισιτήρια σε Μπενζεμά ο Άρης
Υποτροφία για σπουδές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από ΠΑ.Σ.Π
Αποκαλυπτικός ο Παπουλής-Επιστρέφει στην Αθήνα
Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Αβραάμ-«Είναι μια δύσκολη στιγμή»
Το σκέφτεται σοβαρά για Ελλάδα και Ολυμπιακό ο Ιραόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Έδεσε Σπιλέφσκι ο Άρης
Συνεχίζει στο Ηλίας Πούλλος ο Μπασιρού-Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Δώνης-Συνεχίζουν να συνδέουν τον Στοΐλοφ οι Βούλγαροι
Τέλειωσε τον Σάντσες ο Παναθηναϊκός, έρχεται Κύπρο για την ΑΕΚ