Τιμωρία σε διαιτητή επειδή έκανε το κινητό του... VAR

Αιγύπτιος διαιτητής αποκλείστηκε επ' αόριστον επειδή χρησιμοποίησε κινητό ως... VAR για να διαλευκάνει φάση σε σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (22/3) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Η Αλ-Νασρ είχε σκοράρει ισοφαρίζοντας το ματς κόντρα στην Σουέζ στο τέλος, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας ότι η μπάλα είχε βρει το χέρι παίκτη της, και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα που πέρασε για να παρακολουθήσει το βίντεο στο τηλέφωνο, ο διαιτητής αποφάσισε να το ακυρώσει.

Η αιγυπτιακή ομοσπονδία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα (πρώην επικεφαλής διαιτησίας στην Ελλάδα), ο οποίος αντικατέστησε τον Άγγλο Μαρκ Κλάτενμπεργκ (πρώην επικεφαλής διαιτησίας στην Ελλάδα) ως επικεφαλής της επιτροπής διαιτητών, αποφάσισε να αναστείλει ολόκληρο το επιτελείο διαιτησίας για «αόριστο χρονικό διάστημα».

Προστέθηκαν δεκαπέντε λεπτά καθυστερήσεων και η Σουέζ κέρδισε το παιχνίδι με 3-1. Ο Φαρούκ έφυγε από το γήπεδο υπό την προστασία της αστυνομίας, εν μέσω διαμαρτυριών από παίκτες και αξιωματούχους της Αλ-Νασρ, οι οποίοι απείλησαν να κινηθούν νομικά εναντίον του διαιτητή για παραβίαση των κανονισμών.

Δειτε Επισης

Η Ρεάλ δεν θα δεχθεί καμία πρόταση για τον Γκονζάλο Γκαρσία
Ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Τόμας Μίλερ: Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, περήφανος που υπηρέτησα τη φανέλα της Μπάγερν
Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ