«Δεν κατανοώ αυτό το υπέρμετρο αίσθημα αδικίας»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ αλλά και για τις τιμωρίες από τον Αθλητικό Δικαστή, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι, «βλέπουμε αρκετά παιδιά των Ακαδημιών να έρχονται να συμπληρώνουν τις προπονήσεις. Έχουμε ένδεκα ποδοσφαιριστές που λείπουν, οι διεθνείς, συν τρεις τραυματίες και τον Γουίλερ. Αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σε σχέση με το τακτικό κομμάτι ή οτιδήποτε άλλο θέλει να προσθέσει ο προπονητής επί του συνόλου και είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να τους αξιολογεί κιόλας τους νεαρούς. Αντιλαμβάνεστε πως βρισκόμαστε στην κορυφή με τέσσερις πόντους διαφορά, σημαίνει πως υπερέχουμε σε κάποιους τομείς από άλλες ομάδες. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες και την καλύτερη άμυνα. Αν καταφέρουμε να το διατηρήσουμε αυτό, βρίσκουμε την εξίσωση στο να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα των πλέι οφ είπε ότι, «εμείς δεν θέλουμε να μπούμε σε μία τέτοια σκέψη, γι’ αυτό και θέλουμε βαθμούς. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε νίκες. Κάθε αγωνιστική μας κάνει και σοφότερους. Βλέπουμε πως αλλάζουν οι βαθμολογικές συγκυρίες. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που είμασταν εμείς πιο πίσω. Είμαστε υποψιασμένοι, γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτά τα πλέι οφ ίσως να είναι και τα πιο δύσκολα. Τρεις ομάδες έχουν υψηλά κίνητρα. Όλοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους και μπορούν να καλύψουν τη διαφορά με δικές τους δυνάμεις και όχι περιμένοντας από άλλα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ότι, «νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποια απόφαση που να έχει οποιοδήποτε βαθμολογικό αντίκτυπο σε σχέση με τη βαθμολογία. Εάν οι ομάδες δεν είναι ευχαριστημένες, είναι στο χέρι τους να το σχολιάσουν. Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω και δεν κατανοώ αυτό το υπέρμετρο αίσθημα αδικίας. Μπορείτε να δείτε ποια ομάδα τιμωρήθηκε περισσότερο. Από αυτή την άποψη τι να σας πω. Υπάρχει κωδικοποίηση ποινών και είναι στο χέρι των ομάδων να την αλλάξουν για να γνωρίζουμε τι σημαίνει για παράδειγμα, εάν ένας ποδοσφαιριστής παραπεμφθεί για συγκεκριμένο λόγο».

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε ότι, «δυστυχώς, υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία μας λείπουν και τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν την αναγκαία διαφορά στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, στο σημείο ουσίας. Ότι ο Δώνης ταλαιπωρείται και μπορεί να μας δώσει άλλη διάσταση με τη δημιουργικότητα και τις ασίστ, ο Μπεν με τις ασίστ και τις στατικές φάσεις, εκεί που προσπαθούσε ο προπονητής να ισορροπήσει την άμυνα ήρθε το πρόβλημα με τον Γουίλερ και τον Κονσταντίνοφ. Παίζει ρόλο αυτό. Μπεν και Δώνης θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Για τον Κονσταντίνοφ, κάνει ένα πρόγραμμα και θα αξιολογηθεί ως τη Δευτέρα και μετά θα γνωρίζουμε. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη ένδειξη για το τι θα συμβεί, καλύτερα να τα πούμε τη Δευτέρα ίσως να ξέρουμε περισσότερα».

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική