Νέες αποκαλύψεις για τον Πικέ-Προτιμάει την Κλάρα Κία επειδή δεν είναι... μονογαμική

Ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα αποτελεί αντικείμενο εικασιών και φημών εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μια πρόσφατη αποκάλυψη καταλανικής εφημερίδας, ρίχνει νέο φως στο τι μπορεί να προκάλεσε τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της El Nacional, ο Πικέ προτιμάει τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία από τη Σακίρα, λόγω των πιο φιλελεύθερων απόψεών της για τις σχέσεις.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η νεαρή, είναι υποστηρίκτρια ενός λογαριασμού στο Instagram που ονομάζεται «The Poly Spot» και προωθεί... τα οφέλη των πολυγαμικών σχέσεων. Σε αντίθεση με τη Σακίρα, που είναι πιο συντηρητική και ενδιαφέρεται για τους οικογενειακούς δεσμούς, η Κία όπως αναφέρει το άρθρο, είναι πιο ανοιχτή στις πολυγαμικές σχέσεις και πιστεύει σε μια αγάπη που βασίζεται στην πίστη και όχι στην αφοσίωση.

Αυτή η αποκάλυψη μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Πικέ προτίμησε την Κία, καθώς ίσως αναζητούσε μια πιο ανοιχτή και με κατανόηση σύντροφο που να συμμερίζεται τις απόψεις του για τις σχέσεις. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις του ποδοσφαιριστή, ήταν η αιτία της κρίσης μεταξύ αυτού και της Σακίρα και ότι ίσως ένιωθε πιο άνετα να επιδιώκει τέτοιες σχέσεις με κάποια σαν την 23χρονη.

Αν και δεν είναι σαφές αν αυτή η αποκάλυψη είναι αληθινή ή όχι, ο χωρισμός του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, συνεχίζει να μονοπωλεί καθημερινά τα ξένα μέσα ενημέρωσης που ψάχνουν να βρουν τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους.

Σακίρα: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση γι' αυτές τις γυναίκες»

Η Σακίρα τον Φεβρουάριο, προχώρησε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ και όσα ακολούθησαν.

Το πρώην ζευγάρι και η Κλάρα Κία, η νέα σύντροφος του ποδοσφαιριστή, έχουν απασχολήσει όσο λίγοι τα ξένα ΜΜΕ με τις σπόντες της τραγουδίστριας στον πρώην της και αντίστροφα να γίνονται viral.

Η 46χρονη σταρ μίλησε στο μεξικανικό κανάλι Canal Estrellas και δεν κράτησε διαφορετική στάση από εκείνη που έχει στα τραγούδια της. Για ακόμη μία φορά, η Σακίρα πέταξε τα «πυρά» καρφιά στην νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ. «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» είπε.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο προσωπικοί είναι οι στίχοι των τραγουδιών της, η Σακίρα ανέφερε: «Μέσα από τα τραγούδια μου ένιωθα πάντα ότι μπορώ και έχω επίσης έχω καθήκον να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να τη δανείσω σε εκείνους που μπορεί να μην μπορούν να μιλήσουν».

Όσο για το «υπάρχει μια θέση στην κόλαση για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν τις άλλες» που είπε και έγινε viral, τα περισσότερα από τα sites έκαναν λόγο για μεγάλο «καρφί» στην Κλάρα Κία Μαρτί, την 23χρονη νέα σύντροφο του Πικέ, κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Στα νέα της τραγούδια, η Σακίρα σκιαγραφεί την Κία, αλλά και τον Πικέ, μέσα από στίχους εκδίκησης.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Κυκλοφόρησε τη δική του σειρά περιποίησης o Ρονάλντο-Στα 38 ευρώ το κόστος
Πολυτελείς διακοπές στη Σαουδική Αραβία για τον CR7-Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά
Ο Μαρσέλο έπαιξε τύμπανο σε συναυλία των 30 Seconds to Mars και ο Τζάρεντ Λέτο φόρεσε φανέλα του
ΒΙΝΤΕΟ: Ξαναχτύπησε ο μπόμπιρας... οργανωτής του Παναθηναϊκού
ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση στον Σλούκα, το «Εσύ είσαι» του Παπαπέτρου και το «Ποιος;» του Καλαϊτζάκη
Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral-Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της
Μπέκαμ για τη Βικτόρια-«Τρώει τα ίδια για περισσότερα από 25 χρόνια»
Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να είμαι δίπλα στον Πικέ
Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη