Εδώ Αιάντας, εκεί Αίαντας, που ήταν τελικά ο Αίαντας;

Άπαντες γνώριζαν ότι λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριάκης, Απόλλωνας και Ανόρθωση θα διασταύρωναν τα ξίφη τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας και την ίδια ώρα, θα έρχονταν οργανωμένοι οπαδοί τόσο της ομάδας της Λεμεσού, αλλά και της ομάδας της Αμμοχώστου.

Οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι ασφαλώς, δεν είναι διαφορετικά πρόσωπα, από αυτά που βρίσκονται και στις κερκίδες των γηπέδων ποδοσφαίρου και παρεκτρέπονται κάθε φορά, όπως μαρτυρά εξάλλου και η ίδια η ιστορία των επεισοδίων. Απλά αυτή τη φορά, οι οργανωμένοι οπαδοί, θα έδιναν το παρών τους σε κλειστό Στάδιο, αντί σε ανοικτό, όπως συνηθίζεται.

Ωστόσο, το ερώτημα που εγείρεται, είναι για το πού βρισκόταν ο Αίαντας, που για ακόμη ένα κρίσιμο και υψηλού κινδύνου αγώνα, απουσίαζε, ενώ την ίδια ώρα, σε πρόσφατα παιχνίδια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, φιγούραρε κανονικά ο Αίαντας, έξω από διάφορα Στάδια.

Μάλιστα, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως οι χούλιγκαν, αφού βγήκαν εκτός του κλειστού σταδίου και συνέχισαν τον πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς και έκαψαν ταυτόχρονα και τα γραφείο της ΟΣΕΛ και ορισμένες στάσεις, στη συνέχεια, δεν προχώρησαν και σε άλλες ζημιές, αλλά αποχώρησαν από μόνοι τους για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Δηλαδή στην ουσία, πήγαν, έκαναν τι έκαναν και στο τέλος αποχώρησαν κύριοι...

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Ράφα Λόπες η Ανόρθωση
Νέα φιλική ήττα για την Ομόνοια στην Πολωνία
Πυροδότησε την βόμβα El Arabi ο ΑΠΟΕΛ
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ante Roguljić
Ανακοίνωσε Ντένι Χότσκο η Καρμιώτισσα
Στα ραντάρ της Νυρεμβέργης του Κλόζε ο Χάμπος
Αποκάλυψε επίσημο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Σπόλιαριτς ο Άρης
Καταδικάζει τους βανδαλισμούς η ΑΕΛ-«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άναδρo να αμαυρώσει την ιστορία μας»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Μάλλιασε η γλώσσα μας»
Έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ