Φιλικό τεστ για την Εθνικής κόντρα στην Αρμενία-Οι τρεις απουσίες

Η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα το αντίστοιχο συγκρότημα της Αρμενίας, σε φιλικό αγώνα, ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο της Αρμενίας "Vargen Sargsyan''

Χθες η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας. Ο αγώνας πραγματοποιείται έπειτα από την ήττα με 3-0 από τη Σκωτία στη Γλασκώβη το περασμένο Σάββατο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Σε δηλώσεις του στην Αρμενία, ο κ. Κετσπάγια είπε πως ο σημερινός φιλικός αγώνας «είναι μια άλλη καλή ευκαιρία για μένα και την Εθνική γενικότερα για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

«Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Σκωτία. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα θα δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες που δεν ήταν βασικοί στην Σκωτία να αγωνιστούν και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», είπε.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής είπε, από την πλευρά του, ότι «ο αγώνας είναι φιλικός αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε με κάθε σοβαρότητα για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τα τελευταία παιχνίδια. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από αυτό που προηγήθηκε και θέλουμε να ξεκινήσουμε από κάπου να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο».

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντερ Σπόλιαριτς, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Καρώ, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Κωνσταντίνος Λαϊφης,  Νικόλας Παναγιώτου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους , Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας,  Ανδρόνικός Κακουλλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Δημήτρης Χριστοφή.

Σε σχέση με τον αγώνα με τη Σκωτία, δεν υπολογίζονται οι Κάστανος, Νικόλας Ιωάννου και Γκόκιτς.

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών