Καταγγέλλει Αστυνομία η Ανόρθωση, αρνείται να αστυνομεύσει τελικό στο βόλεϊ

Στον αέρα ο τελικός κυπέλλου πετόσφαιρας, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο Θεμιστόκελειο.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ανόρθωσης, «σε αστυνομική σύσκεψη που έγινε έκτακτα σήμερα εν όψει του Τελικού Κυπέλλου Πετόσφαιρας, η Αστυνομία αρνείται την αστυνόμευση του αγώνα λόγω του αριθμού φιλάθλων της ομάδας μας».

Όπως αναφέρει η ομάδα της Αμμοχώστου, συμφωνά με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, δόθηκαν σε κάθε ομάδα από 700 εισιτήρια τα οποία η ομάδα μας τα εξάντλησε σε 24 ώρες.

Σε δηλώσεις της το μέλος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου ανέφερε ότι, «σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ όλων των παραγόντων. Οι θέσεις της Αστυνομίας είναι πως πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των φιλάθλων για λόγους ασφαλείας. Δεν σημαίνει πως θα γίνει, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Από τη στιγμή που γίνεται μία σύσκεψη, θα ακουστούν οι απόψεις όλων. Ο καθένας βάζει επί τάπητος τα θέματα που τον αφορούν για να συζητηθούν. Εμείς βάλαμε πως για λόγους ασφάλειας πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των φιλάθλων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Εφόσον έχουμε κάτι ανακοινώσιμο θα σας ενημερώσουμε».

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»