Καταγγέλλει Αστυνομία η Ανόρθωση, αρνείται να αστυνομεύσει τελικό στο βόλεϊ

Στον αέρα ο τελικός κυπέλλου πετόσφαιρας, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο Θεμιστόκελειο.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ανόρθωσης, «σε αστυνομική σύσκεψη που έγινε έκτακτα σήμερα εν όψει του Τελικού Κυπέλλου Πετόσφαιρας, η Αστυνομία αρνείται την αστυνόμευση του αγώνα λόγω του αριθμού φιλάθλων της ομάδας μας».

Όπως αναφέρει η ομάδα της Αμμοχώστου, συμφωνά με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, δόθηκαν σε κάθε ομάδα από 700 εισιτήρια τα οποία η ομάδα μας τα εξάντλησε σε 24 ώρες.

Σε δηλώσεις της το μέλος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου ανέφερε ότι, «σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ όλων των παραγόντων. Οι θέσεις της Αστυνομίας είναι πως πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των φιλάθλων για λόγους ασφαλείας. Δεν σημαίνει πως θα γίνει, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Από τη στιγμή που γίνεται μία σύσκεψη, θα ακουστούν οι απόψεις όλων. Ο καθένας βάζει επί τάπητος τα θέματα που τον αφορούν για να συζητηθούν. Εμείς βάλαμε πως για λόγους ασφάλειας πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των φιλάθλων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Εφόσον έχουμε κάτι ανακοινώσιμο θα σας ενημερώσουμε».

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχουμε συμβάλει στην πορεία της Ομόνοιας
Αποκαλυπτικός ο Παπουλής-Επιστρέφει στην Αθήνα
Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Αβραάμ-«Είναι μια δύσκολη στιγμή»
ΑΜΚΕ: Έκπληξη το τζούντο, σταθερή η κολύμβηση, απογοήτευση στον στίβο
Παρελθόν οι ΑΜΚΕ και τώρα η ώρα του απολογισμού-Στη 2η θέση του πίνακα μεταλλίων η Κύπρος
Γλυκόπικρη γεύση για την Κύπρο στο πέσιμο της αυλαίας των 19ων ΑΜΚΕ
Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για τους ΑΜΚΕ στη Μάλτα
Συνεχίζει στο Ηλίας Πούλλος ο Μπασιρού-Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
Πέφτει η αυλαία των 19ων ΑΜΚΕ της Μάλτας
Κυριάρχησε κόντρα στον Σβάρτσμαν και έκλεισε θέση στους «16» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς