ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση για επεισόδια: Την αποτυχία της Αστυνομίας και της αθλητικής νομοθεσίας δεν μπορεί να την φορτωθεί η πλειοψηφία των φιλάθλων

Με αιχμές για προβληματική λογική του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στα γήπεδα, στον απόηχο των επεισοδίων στο Τάσσος Παπαδόπουλος, επανέρχεται το ΑΚΕΛ, το οποίο υποδεικνύει πως την αποτυχία της Αστυνομίας δεν μπορεί να τη φορτωθεί η πλειοψηφία των φιλάθλων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος της Αριστεράς, «ο Πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι χούλιγκαν, θα απαγορεύσει την παρουσία όλων των θεατών σε όλους τους αθλητικούς αγώνες. Η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική. Στέλνει το μήνυμα ότι το κράτος παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα».

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «την αποτυχία της αστυνομίας, των αρμοδίων αρχών και της αθλητικής νομοθεσίας δεν μπορεί να την φορτωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που ούτε εμπλέκονται ούτε ανέχονται τα βίαια έκτροπα».

Καταλήγοντας, το ΑΚΕΛ τονίζει ότι «η Κυβέρνηση έχει ευθύνη να δράσει και να λύσει το πρόβλημα συνολικά αλλά και να εντοπίζει τους δράστες και να τους οδηγεί στη Δικαιοσύνη. Όχι να επιβάλλει συλλογική τιμωρία όλων των φιλάθλων του τόπου».

Δειτε Επισης

«Θύμισε αθλητή ΜΜΑ ο Μαντοβάνη, απαιτούμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά»
ΒΙΝΤΕΟ: Το θαύμα της φύσης από τον Καναδά είναι 13 ετών, έχει ύψος 2.21μ. και ετοιμάζεται για το NBA
Άνοιξε OnlyFans η Λουάνα Αλόνσο που αποβλήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά από τους Ολυμπιακούς
Οικογένεια Μπάλντοκ: Σεβαστείτε το πένθος και το δικαίωμά μας στην ιδιωτικότητα
ΑΠΟΕΛ - ΕΝ Παραλιμνίου 89-71: Νίκη στην πρεμιέρα για τους γαλαζοκίτρινους
Ολυμπιακός: Η «τρέλα» για Βεζένκοφ και η αποθέωση σε Φαλ
Αγχωτική πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στη Euroleague
Εφές: Πυροβολισμοί στο σπίτι του Στάνλεϊ Τζόνσον
Παπανικολάου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, συγκινηθήκαμε όλοι με την Εθνική»
Μπάσκετ: Η ΑΕΛ κατέβαλε τον Απόλλωνα με 105-79