Καταγγελίες ποδοσφαιριστών ομάδας Β κατηγορίας-Παραμένουν απλήρωτοι για μήνες

Σε σοβαρές καταγγελίες για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, στην οποία καταλογίζεται κακομεταχείριση ποδοσφαιριστών, προβαίνουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναφέρουν πως παραμένουν για μήνες απλήρωτοι.

Όπως καταγγέλλεται από πρόσωπα που μίλησαν στην OMADA, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ γίνεται λόγος για μη καταβολή των χρημάτων των ποδοσφαιριστών, με κάποιους μάλιστα να βλέπουν την πόρτα εξόδου, όταν ζητήσουν τα χρήματα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ποδοσφαιριστών, παράγοντες της ομάδας κατηγορούνται πως κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια για το ποιοι θα αγωνίζονται και ποιοι όχι, ενώ πριν από μερικούς μήνες, πριν από την έναρξη παιχνιδιού, ζήτησαν από ποδοσφαιριστή της ομάδας, να κάνει πέναλτι σε αντίπαλο, ώστε η ομάδα να ηττηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ποδοσφαιριστές της ομάδας γίνονται δέκτες βρισιών και επανειλημμένα μένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. «Υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι παίρνουν πολύ χαμηλούς μισθούς, οι οποίοι μειώνονται από την ομάδα», αναφέρουν οι καταγγελίες.

Είναι γεγονός, πως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν θέματα με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, καθώς θα πρέπει όπως αντιμετωπίζονται οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία, να αντιμετωπίζονται και αυτές της δεύτερης, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Στη δεύτερη κατηγορία υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές και ταλαντούχοι, οι οποίοι δεν έχουν την ανάλογη στήριξη που θα έπρεπε να έχουν, ώστε να εξελιχθούν και να μπορέσουν να κάνουν μια αξιοπρεπή καριέρα.

Μέσα από αυτές τις συνθήκες, πολύ εύκολα μπορεί να χαθούν καλοί ποδοσφαιριστές, καθώς με αυτή την κακομεταχείριση δεν μπορούν να αποδείξουν, αυτά που αξίζουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Δειτε Επισης

Πρώτος Κύπριος σκόρερ μετά από 20 χρόνια
Τίμησε τον Παπουλή η Ομόνοια, δάκρυσε μπροστά στον πράσινο κόσμο
Από που αρχίζουν το ταξίδι τους οι τέσσερις Ευρωπαίοι
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ουρανό της Λεμεσού το πρώτο πρωτάθλημα του Άρη-Ξέφρενο πάρτι
Στο Conference League η ΑΕΚ, εκτός Ευρώπης ο Απόλλωνας
Ν. Χριστοδουλίδης: Ζούμε στην πράξη αυτό που λέμε και μια φορά ο Άρης
ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ του Λόπες που έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ
«Θέλουμε πάτερ οπαδούς και όχι παιδεραστές και ομοφοβικούς»
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι πήρε κεφάλι στο σκορ ο Απόλλωνας
Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Άρη-Εικόνες από το πράσινο πάρτι