Καταγγελίες ποδοσφαιριστών ομάδας Β κατηγορίας-Παραμένουν απλήρωτοι για μήνες

Σε σοβαρές καταγγελίες για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, στην οποία καταλογίζεται κακομεταχείριση ποδοσφαιριστών, προβαίνουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναφέρουν πως παραμένουν για μήνες απλήρωτοι.

Όπως καταγγέλλεται από πρόσωπα που μίλησαν στην OMADA, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ γίνεται λόγος για μη καταβολή των χρημάτων των ποδοσφαιριστών, με κάποιους μάλιστα να βλέπουν την πόρτα εξόδου, όταν ζητήσουν τα χρήματα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ποδοσφαιριστών, παράγοντες της ομάδας κατηγορούνται πως κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια για το ποιοι θα αγωνίζονται και ποιοι όχι, ενώ πριν από μερικούς μήνες, πριν από την έναρξη παιχνιδιού, ζήτησαν από ποδοσφαιριστή της ομάδας, να κάνει πέναλτι σε αντίπαλο, ώστε η ομάδα να ηττηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ποδοσφαιριστές της ομάδας γίνονται δέκτες βρισιών και επανειλημμένα μένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. «Υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι παίρνουν πολύ χαμηλούς μισθούς, οι οποίοι μειώνονται από την ομάδα», αναφέρουν οι καταγγελίες.

Είναι γεγονός, πως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν θέματα με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, καθώς θα πρέπει όπως αντιμετωπίζονται οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία, να αντιμετωπίζονται και αυτές της δεύτερης, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Στη δεύτερη κατηγορία υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές και ταλαντούχοι, οι οποίοι δεν έχουν την ανάλογη στήριξη που θα έπρεπε να έχουν, ώστε να εξελιχθούν και να μπορέσουν να κάνουν μια αξιοπρεπή καριέρα.

Μέσα από αυτές τις συνθήκες, πολύ εύκολα μπορεί να χαθούν καλοί ποδοσφαιριστές, καθώς με αυτή την κακομεταχείριση δεν μπορούν να αποδείξουν, αυτά που αξίζουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου