Καταγγελίες ποδοσφαιριστών ομάδας Β κατηγορίας-Παραμένουν απλήρωτοι για μήνες

Σε σοβαρές καταγγελίες για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, στην οποία καταλογίζεται κακομεταχείριση ποδοσφαιριστών, προβαίνουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναφέρουν πως παραμένουν για μήνες απλήρωτοι.

Όπως καταγγέλλεται από πρόσωπα που μίλησαν στην OMADA, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ γίνεται λόγος για μη καταβολή των χρημάτων των ποδοσφαιριστών, με κάποιους μάλιστα να βλέπουν την πόρτα εξόδου, όταν ζητήσουν τα χρήματα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ποδοσφαιριστών, παράγοντες της ομάδας κατηγορούνται πως κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια για το ποιοι θα αγωνίζονται και ποιοι όχι, ενώ πριν από μερικούς μήνες, πριν από την έναρξη παιχνιδιού, ζήτησαν από ποδοσφαιριστή της ομάδας, να κάνει πέναλτι σε αντίπαλο, ώστε η ομάδα να ηττηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ποδοσφαιριστές της ομάδας γίνονται δέκτες βρισιών και επανειλημμένα μένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. «Υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι παίρνουν πολύ χαμηλούς μισθούς, οι οποίοι μειώνονται από την ομάδα», αναφέρουν οι καταγγελίες.

Είναι γεγονός, πως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν θέματα με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, καθώς θα πρέπει όπως αντιμετωπίζονται οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία, να αντιμετωπίζονται και αυτές της δεύτερης, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Στη δεύτερη κατηγορία υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές και ταλαντούχοι, οι οποίοι δεν έχουν την ανάλογη στήριξη που θα έπρεπε να έχουν, ώστε να εξελιχθούν και να μπορέσουν να κάνουν μια αξιοπρεπή καριέρα.

Μέσα από αυτές τις συνθήκες, πολύ εύκολα μπορεί να χαθούν καλοί ποδοσφαιριστές, καθώς με αυτή την κακομεταχείριση δεν μπορούν να αποδείξουν, αυτά που αξίζουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Δειτε Επισης

Oι ώρες των αγώνων της Πάφου για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη
BINTEO: Σήκωσε μανίκια στον Αρχάγγελο ο Κιντίγια-Οι πρώτες του δηλώσεις
Δυσκολεύει του Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ, εξετάζονται άλλες περιπτώσεις
Άρχισε η προετοιμασία του Άρη, παραμένει Κύπρο ο Μαγιαμπέλα
Επιστρέφει στην Ομόνοια ο Μαργκάσα
Ανακοίνωσε τον Ζίβκοβιτς η Ανόρθωση
Προ των πυλών της Πάφου o Mάριος Ηλία
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κα
Παραμένει γαλαζοκίτρινος ο Σιπριάνο-Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Ανανέωσε ο Ποντικός με την Ομόνοια Αραδίππου