«Πρέπει να πει ''κανεί ρε κουμπάρε'', εγώ πλέον θα κάμνω τον συγγραφέα και να πουλώ μακαρόνια»

Για την πρόκριση της ομάδας του επί της Ανόρθωσης αλλά και την προτίμηση του στους «4» του κυπέλλου μίλησε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Xριστόφορος Τορναρίτης, ανέφερε πως «φαίνεται ότι είναι μεγάλης ποιότητας ποδοσφαιριστή ο Καλίλι. Ο Αλτσέους αγωνιζόταν με τον Γκεριέ στην Εθνική Αιτής. Πρέπει να πιστώσουμε και τους ποδοσφαιριστές που είχαμε, ειδικά για τους Κύπριους. Ο Χαραλάμπους, ο Βαγγέλής, ο Ψύχας δίνει την ψυχή του, ο Πεχλιβάνης που ληρθε από τραυματισμό, ο Μουκτάρης, ο Μολ, ο Γκόρουπετς. Ο γιος μου μου είπε «παπά είναι μεγάλος παίκτης, τον είδα στον τελικό Κυπέλλου με τον Εθνικό». Ήρθαν πίσω και τα λιοντάρια. Λέω, εδώ θα δείξουμε αν σηκωθούμε. Το πιστεύω για το Κύπελλο».

Για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού είπε πως, «θα προτιμούσα την Ομόνοια. Ο λόγος είναι κυρίως οικονομικός. Δίνουμε μια μάχη με το οικονομικό. Έχουμε τον Πέτρο Σάββα που βοηθά».

Για τη μάχη της παραμονής, είπε πως «είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάποιες ομάδες θα είναι αδιάφορες. Θα επηρεάσει την όλη διεξαγωγή του β’ γκρουπ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα έπρεπε να πάρουμε έξι βαθμούς και πήραμε έναν. Μείναμε πίσω αλλά η ουσία είναι από τον πάτο να βγεις πάνω. Η ζωή μου η ίδια είναι έτσι. Ήμουν στο πάτωμα και έκανα την ανάσταση. Είπα στον κ. Γιανέφσκι πριν δύο μήνες ότι θα τον συναντήσω στον τελικό. Μάλιστα μου έστειλε μήνυμα και μου έδωσε συγχαρητήρια. Ο Γιανέφσκι είναι ένας 12ο ποδοσφαιριστής. Το coaching που κάνει είναι μοναδικό στο παγκόσμιο. Θα χαρώ πολύ να τον βρω στον τελικό».

Για την επαναδιεκδίκηση της προεδρίας της ΚΟΠ από τον Γιώργο Κούμα, ο Χριστόφορος Τορναρίτης ανέφερε πως, «εκείνο που λέω στην ζωή είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να πει σε κάποια φάση «κανεί ρε κουμπάρε». Εγώ είπε ότι πλέον θέλω να κάμνω τον συγγραφέα και να πουλώ μακαρόνια. Ο κ. Κούμας αν πει αυτή τη λέξη και σταματήσει να απαντά τα τηλέφωνα. Ο κ. Κούμας δεν ξέρει ότι αυτός που του τηλεφωνά μπορεί να είναι συνεννοημένος με κάποιον άλλο. Αν σταματήσει να έχει σχέσεις με κάποιους συγκεκριμένους προέδρους και καθάρισε τους παλιούς που τον πλαισιώνουν πιθανόν να μπορεί να συνεχίσει. Αν μείνει με αυτούς θα είναι η καταστροφή μας».

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ