Nεκρός 15χρονος μπασκετμπολίστας και ο πατέρας του στην τραγωδία στα Τέμπη

Ώρα με την ώρα αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός από το δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη. Μεταξύ των νεκρών, δυστυχώς, διαπιστώθηκε πως είναι ο 15χρονος αθλητής της ομάδας μπάσκετ, Παναγιώτη Μπουρνάζη και ο πατέρας του, Βαγγέλη. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας και ο πατέρας του, που ήταν αστυνομικός, είναι ανάμεσα στα θύματα που ταυτοποιήθηκαν σήμερα (3/3).

Ο άτυχος νεαρός ήταν μαθητής της Γ΄ τάξης στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού και έπαιζε μπάσκετ στο Παιδικό τμήμα του Πρωτέα Κορδελιού. Ο Πρωτέας Κορδελιού αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Μπουρνάζη: «Η αθλητική οικογένεια του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, νοιώθει συγκλονισμένη από την απώλεια του αθλητή της, Παναγιώτη Μπουρνάζη και του πατέρα του, στο ατύχημα των Τεμπών. Όλοι εμείς, παράγοντες, προπονητές και συναθλητές του, που τον γνωρίσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί του, νοιώθουμε ότι όποια λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας και αν εκφράσουμε για την απώλεια του ίδιου και του πατέρα του, είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που τους αγάπησαν».

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Καλό παράδεισο στον συνάδελφο μας(ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγο καιρό) ΜΠΟΥΡΝΑΖΗ Ευάγγελο και στον 15 χρόνο υιό του οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Βαγγέλης υπήρξε ένας εξαιρετικός αστυνομικός, συνάδελφος, πατέρας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Θέλουμε να ευχηθούμε στα αλλά δυο παιδιά του(όπου ο υιός του μάλιστα σήμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του και την δύναμη ψυχής του) υπομονή και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και δεσμευόμαστε ότι η αστυνομική οικογένεια θα είναι δίπλα τους όποτε και αν απαιτηθεί».

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν