Συνελήφθη 29χρονος για τα επεισόδια στο Ελευθερία

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο, για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος ύποπτος συνελήφθη το απόγευμα χθες, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε οχλαγωγία, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Λευκωσίας, των επεισοδίων βίας.

Για την υπόθεση οχλαγωγίας συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 27 ετών. Ο 27χρονος παραμένει υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας τεσσάρων ημερών, που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τρίτο ύποπτο, ηλικίας 25 ετών, εναντίον του οποίου επίσης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Τα στοιχεία και φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, 28 Μαρτίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Χρίστο Αλάμ, 25 ετών, κάτοικο Λεμεσού.

alam.width-800

Δειτε Επισης

ΑΜΚΕ: Έκπληξη το τζούντο, σταθερή η κολύμβηση, απογοήτευση στον στίβο
Παρελθόν οι ΑΜΚΕ και τώρα η ώρα του απολογισμού-Στη 2η θέση του πίνακα μεταλλίων η Κύπρος
Γλυκόπικρη γεύση για την Κύπρο στο πέσιμο της αυλαίας των 19ων ΑΜΚΕ
Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για τους ΑΜΚΕ στη Μάλτα
Πέφτει η αυλαία των 19ων ΑΜΚΕ της Μάλτας
Κυριάρχησε κόντρα στον Σβάρτσμαν και έκλεισε θέση στους «16» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς
Με 25 μετάλλια φεύγει από τους ΑΜΚΕ η κυπριακή κολύμβηση
Αντεμπάγιο σε δημοσιογράφο-«Αν μιλήσω για τις βολές θα πληρώσεις εσύ το πρόστιμο;»
Οκτώ αγωνίσματα την πρότελευταία ημέρα των 19ων ΑΜΚΕ
Χρυσά μετάλλια από μπάσκετ, Τζούντο και στίβο στους ΑΜΚΕ