«Λυπάμαι που η Ανόρθωση περνάει δύσκολα-Πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές»

Την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ανόρθωση, σχολίασε στην εκπομπή «The Match», ο Τιμούρ Κετσπάγια, εκφράζοντας λύπη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αμμοχώστου. Σημείωσε, δε, ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, εκτός από την πορεία της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή και προπονητή, σχολίασε και την εξάδα του πρωταθλήματος, υποδεικνύοντας πως ο ΑΠΟΕΛ δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πιστεύω, έτσι όπως είναι η εξάδα, είναι αυτά που είδαμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Δίκαια είναι εκεί στην πρώτη εξάδα οι ομάδες που είναι. Και ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα, που δίκαια είναι στην 1η θέση. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Είναι κοντά οι πρώτες τέσσερις ομάδες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Έχει ένα πολύ καλό προπονητή που με τη δουλειά του, έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα απόδοσης όλη την ομάδα. Είναι καλό για την ΑΕΚ, για το κυπριακό ποδόσφαιρο εκεί που βρίσκεται. Είναι κοντά στο πρωτάθλημα και μέχρι εδώ που έφτασε θέτει γερή υποψηφιότητα.

Η Ομόνοια μπήκε στα πλέι οφ στο τέλος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος για τις ομάδες που είναι μπροστά. Επειδή δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει να βγει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεγράψουμε την Πάφο και τον Άρη. Είναι εκεί και θα το παλέψουν. Έδειξαν ομάδες που μπορούν για το κάτι παραπάνω. Μετά την είσοδο επενδυτών σε αυτές τις ομάδες, έγιναν διεκδικητές για τον τίτλο».

Για την Ανόρθωση και την άσχημη πορεία που είχε: «Λυπάμαι που η ομάδα περνάει δύσκολα. Δυστυχώς δεν βλέπω τα πράγματα να λύνονται άμεσα. Με αυτά που είδαμε τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι που ήταν μέχρι τώρα εκεί, δεν κατάφεραν να βρουν τις λύσεις και να φέρουν την Ανόρθωση εκεί που πρέπει. Πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Πλέον στο ποδόσφαιρο, βλέπουμε ότι παίζει μεγάλο ρόλο το οικονομικό. Πρέπει να βοηθήσουν την Ανόρθωση να φτάσει εκεί που θέλει ο κόσμος».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια