Η UEFA αποζημιώνει τους 19.500 οπαδούς της Λίβερπουλ για όσα έγιναν στον περσινό τελικό

Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα από τα εισιτήρια σε όλους τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, μετά τα όσα συνέβησαν έξω από «Σταντ Ντε Φρανς» στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, μέσω των στελεχών της, παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν στη διαχείριση των φιλάθλων που θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Παρίσι.

Ανεξάρτητη επιτροπή εξέδωσε σχετικό πόρισμα και επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες των οπαδών περί οργανωτικού χάους έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς», το οποίο είχε ως συνέπεια χιλιάδες οπαδοί με εισιτήριο να μείνουν εκτός γηπέδου, αλλά και να τεθούν οι ζωές τους σε κίνδυνο.

Τώρα οι φίλαθλοι των «κόκκινων» θα αποζημιωθούν οικονομικά με την UEFA να πρέπει να καταβάλει αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Ο τελικός ανάμεσα στους «κόκκινους» και στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρχίσει με τριάντα λεπτά καθυστέρηση λόγω της κατάστασης που επικρατούσε έξω από το γήπεδο.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Δεν επιστρέφει στην Ισπανία ο Ζοάο Φέλιξ-Έριξαν άκυρο οι Καταλανοί
Στο τέλος μίλησε η κλάση της Μπαρτσελόνα-Πήρε το τρίποντο στη Σεβίλλη και έφτασε στο -2 από τη Ρεάλ
Αποκλεισμός σοκ για τη Λίβερπουλ στο FA Cup-Την πέταξε εκτός κυπέλλου η ουραγός της Championship
Με πέναλτι του Ντιμπάλα έφυγε με το διπλό από τη Βενετία η Ρόμα
Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του VAR για το πέναλτι της Ατλέτικο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ
Ο Χασάν νίκησε τον Άκπομ και η Χάβρη έκλεισε το σπίτι της Λιλ
Ο Παυλίδης έφερε στο μείον 4 από την κορυφή την Μπενφίκα
«Κόλλησε» και κινδυνεύει η Αϊντχόφεν-Έριξε τριάρα η Φέγενορντ
Η αποθέωση του Μαρσέλο πριν τη σέντρα του Ρεάλ-Ατλέτικο
Σόκαρε την Τσέλσι και την έστειλε εκτός κυπέλλου η Μπράιτον