Πάρτι με 80.000 κόσμο ετοιμάζει η Φλουμινένσε για την παρουσίαση Μαρσέλο

Ένα μεγάλο πάρτι, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (10/3) στο γήπεδο «Maracana», ετοιμάζει η Φλουμινένσε, προκειμένου να παρουσιάσει τον Μαρσέλο.

Ο Μαρσέλο, όπως είναι γνωστό, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις 24 Φεβρουαρίου, και επέστρεψε στη Βραζιλία 16 χρόνια αφότου ξεκίνησε τη διαδρομή του στην Ευρώπη, με πέντε τίτλους Champions League, που κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε τον Μαρσέλο με ανοιχτές αγκάλες, οπαδοί των τρικολόρ!» ανέφερε ο σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου ο 34χρονος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του, παίζοντας από το 2005 (σε ηλικία 17 ετών) έως το 2007 στην πρώτη ομάδα, και σε 40 ματς σημείωσε έξι γκολ και είχε τρεις ασίστ, πριν παραχωρηθεί (τον Ιανουάριο του 2007) στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Κάρλος.

Η Φλουμινένσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Βραζιλίας περιμένει ένα γεμάτο «Maracana» (χωρητικότητα 78.838 θεατές). Η είσοδος για τα μέλη θα είναι δωρεάν και για τους υπόλοιπους το εισιτήριο θα κοστίζει μεταξύ 1 και 2 ευρώ. Πριν την παρουσίαση, οι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν μια συναυλία του δημοφιλούς ράπερ Φιλίπε Ρατ. Αμέσως μετά θα παρουσιαστεί ο Μαρσέλο που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 12 και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στην αίθουσα του γηπέδου.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Μπάλντοκ: Ο Γουάιλντερ ύψωσε τη φανέλα του μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Σέφιλντ (vid)
Θριάμβευσε στο ντέρμπι με... the Arsenal way
Φιορεντίνα-Παναθηναϊκός: Προκλητικός ο Κιν, χαιρετούσε τον Μλαντένοβιτς όταν αποβλήθηκε
Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: Ματσάρα με θέα τον τίτλο!
Βιγιαρεάλ–Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ανατροπή, απόδραση και μόνη πρώτη (vid)
Στοπ της Ουνιόν στην Μπάγερν-Νίκη της Άουγκσμπουργκ επί της Βόλφσμπουργκ
Κακό κλίμα ανάμεσα σε παίκτες της Ρεάλ και τον Βινίσιους (pics)
Σάλος στο Μεξικό-Το θρυλικό Estadio Azteca αλλάζει όνομα προκαλώντας την οργή των φιλάθλων
Αναβολή στην επιστροφή του Νειμάρ στην εθνική Βραζιλίας λόγω τραυματισμού
Ο Αλβάρες έγινε πρωτοσέλιδο για τη διπλή επαφή στο πέναλτι και τώρα παίζει για την επίθεση της Λίβερπουλ