Οπαδός της Σάλκε πέθανε στις εξέδρες στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν

Ο αγώνας ανάμεσα στη Σάλκε και τη Λεβερκούζεν για την 26η αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, ωστόσο το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς όπως έγινε γνωστό, ένας οπαδός των «μπλε» έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στις εξέδρες.

Αμέσως οι γιατροί της ομάδας κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος φίλαθλος, αλλά παρά τις τεράστιες προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Λίγη ώρα αργότερα η Σάλκε με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε πως ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

«Όντας συντετριμμένοι, αναφέρουμε ότι ένας οπαδός κατέρρευσε στη νότια κερκίδα σήμερα και πέθανε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης. Οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Πράσινο Τεν Χαχ για Γκρίνγουντ-«Χρειαζόμαστε έναν επιπλέον σκόρερ»
Ο Γκουαρδιόλα τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ
Προανήγγειλε την αποχώρησή του από τη Νάπολι ο Σπαλέτι
Πήρε το εισιτήριο για το Champions League και γύρισε με... μπάρμπεκιου στο τρένο οπαδός της Σερβέτ
Το deal του αιώνα-Δίνει 1,2 δισ. ευρώ στον Μέσι η Αλ Χιλάλ
Αποφασίζει για το μέλλον του ο Μέσι, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από Μπαρτσελόνα
Ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια του Μπενζεμά οι Σαουδάραβες
Η Ρεάλ Μαδρίτης τσεκάρει Φιρμίνο
Ξεκάθαρος για το μέλλον του ο Εμπαπέ
Η Τσέλσι πίκαρε τη Λιντς για τον υποβιβασμό της, παίρνοντας εκδίκηση εννέα μήνες μετά