«Δύσκολο βράδυ, είμαι σίγουρος 100% ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση»

Σίγουρος ότι η εικόνα και η κατάσταση που επικρατρεί στον ΑΠΟΕΛ με τα αρνητικά αποτελέσματα, παρουσιάστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Προσπαθήσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το κάναμε. Από τη στιγμή που κυνηγάς ένα σκορ ήταν πολύ δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Νομίζω ότι είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είναι σκληρό στο ποδόσφαιρο. Σε άλλα ματς δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Σήμερα δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να σηκώσουμε κεφάλι. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Έδωσαν βροντερό παρών και δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη. Ξέρω ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν να τα στηρίξουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «η κούραση που βγαίνει προς το τέλος είναι σωματική ή ψυχολογική; «Είναι μεγάλη η πίεση και δεν θα είναι λιγότερη αύριο. Το ΑΠΟΕΛ είναι ιστορική ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτήν. Όταν παίζει κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια που έχει τους στόχους της, τότε δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Πρέπει να αντέξουμε την πίεση και να λειτουργήσουμε σωστά. Σας είπα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι είχαμε κάποια θέματα στο β’ μέρος αλλά σήμερα παίξαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ψυχολογική κούραση. Αυτό είναι το ωραίο, να παίζεις σε αυτό το γήπεδο με αυτούς τους φιλάθλους. Θα γυρίσουμε το κλίμα, το κατάλαβαν οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε τα επόμενα παιχνίδια μπροστά μας».

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη